Marktstraat 22 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 2.150,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Winkelruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 290,-
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
winkelruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
174 m²
Verkoop vloer oppervlakte:
174 m²
In units vanaf:
174
Front breedte:
600 cm
Aantal verdiepingen:
1
Welstandsklasse:
C2
Branche beperking:
nee
Horeca toegestaan:
nee
Bijdrage winkeliers vereniging:
nee
Personeel ter overname:
nee
Bouwjaar:
1981-1990

TE HUUR: Winkelruimte in centrumgebied Almere Haven nu met aantrekkelijke huurkorting!Adres: Marktstraat 22 te Almere-HavenDeze nette winkelruimte is uitstekend gelegen in het hart van het winkelgebied in het centrum van Almere Haven. De ruimte is voorheen in gebruik geweest door een modewinkel en is nu per direct beschikbaar.

Het winkelpand is omgeven door diverse winkels: supermarkten, horeca, culturele instellingen en dienstverleners. Het 'centrum' van Almere Haven is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad.OPPERVLAK:

Ca. 174 m² op de begane grond.VOORZIENINGEN:

Het goed onderhouden pand is voorzien van inbouwarmaturen, te openen ramen en beschikt over een rolluik aan de voorzijde. Het pand beschikt over energielabel C.HUURSOM:

€ 2.150,- euro per maand te vermeerderen met BTW.Om uw onderneming een succesvolle start te geven verstrekt de verhuurder een zeer aantrekkelijke huurkorting (bij een huurcontract vanaf 3 jaar). De eerste drie maanden zijn dan huurvrij, de drie maanden daarna betaalt u 50 procent van de huurprijs en in het derde is de huurkorting 25 procent. Vanaf het vierde kwartaal betaalt u de volledige huursom.De servicekosten bedragen € 290,- per maand en bestaan uit een bijdrage van € 250,- voor verwarmingskosten, € 25,- voor gemeenschappelijke elektriciteit en € 15,- voor schoonmaak van de gevel/luifel.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

Vanaf 3 jaar bespreekbaar.OPLEVERING:

Per direct.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact