Markerkant 13 12A ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 55,- per vierkante meter p.j.
Status:
verhuurd
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 18,-
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
1981-1990

Bedrijfshal

Oppervlakte:
350 m²
In units vanaf:
350 m²
Voorzieningen:
Overhead deuren

TE HUURBedrijfshal op Markerkant 13-12A te Almere StadLOCATIE:

Deze bedrijfsruimte is gelegen op een bedrijventerrein Markerkant 13. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de Markerdreef nabij de S101Hogering. Door de gunstige centrale ligging is het object uitstekend bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich Kwantum, Praxis, Van Rhenen Sport en voetbalvereniging Waterwijk.BEREIKBAARHEID:

Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Almere.Openbaar vervoer

Het bedrijventerrein is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal NS- en busstation is op korte afstand gelegen.OPPERVLAK:

Totaal beschikbaar is 350 m² bedrijfsruimte met een interne doorgang naar het kantorengedeelte.

Eventueel is ook de huur van de naastgelegen bespreekbaar. Dit betreft 375 m² bedrijfsruimte en 78 m² kantoor.

Vrije hoogte 5,90-6,60 mtr

Vrije overspanningVoorzieningen:

De bedrijfsruimte is voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur en loopdeur.Parkeren:

Op eigen terrein is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar.HUURPRIJS:

De bedrijfsruimte is te huur voor € 55,- per m² per jaar.

De servicekosten zijn mede afhankelijk van de werkzaamheden, maar liggen bij normaal gebruik op € 17,50 per m² op basis van nacalculatie.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.Huurovereenkomst

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte model 2003 en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

De huurperiode bedraagt 3 of 5 jaar met 5 optiejaren.BIJZONDERHEDEN:

De mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige receptiediensten, bedrijfsrestaurant en vergaderruimtes.Huurprijs indexering

op basis van de Consumenten prijs aanpassing: index reeks alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS, voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.Oplevering: per direct.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact