Markerkant 10136D ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 349.000,- k.k. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
337 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
na 20012010

Bedrijfshal

Oppervlakte:
470 m²

Te koop als belegging: Bedrijfsruimte/showroom/kantoorAdres: Markerkant 10-136 D te Almere Stad.Deze verhuurde bedrijfsunit bevindt zich op het zeer centraal gelegen bedrijventerrein Markerkant in Almere Stad en maakt onderdeel uit van MarkerPlaza. Dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw is ontwikkeld voor die ondernemers die prijs stellen op representatieve onder hoogwaardige architectuur vormgegeven gebouwen. Markerplaza is direct gelegen naast de Gamma en 500 meter verwijderd van de Praxis. De aangeboden unit heeft een totaal oppervlak van circa 470 m², verdeeld over een begane grond en een verdieping. Deze unieke locatie is geschikt voor vele soorten bedrijven, zoals perifere detailhandel (in overleg met gemeente) alsmede voor ambachtelijke handels en I.C.T. bedrijven met kantoor-en/of showroomfunctie. Het bestemmingsplan Markerkant is van toepassing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Almere, afdeling bestemmingsplannen.OPPERVLAK:

Het totaal oppervlak bedraagt circa 470 m² en is verdeeld over een begane grond en eerste verdieping.BIJZONDERHEDEN/VOORZIENINGEN:

* Fraaie pui en entree op de begane grond;

* Unit scheidende wanden van metal stud;

* Bordestrap naar de verdieping;

* Vloerbelasting begane grond 10 KN/m² en verdiepingsvloer 4 KN/m²;

* Vrije hoogte begane grond 4.30 meter, vrije hoogte verdiepingsvloer 3.40/3.90;

* Bitumineuze dakbedekking met een steenwol isolatie RC 2.5 m² K/W;

* Geïsoleerde vloeren.PARKEERGELEGENHEID:

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.VRAAGPRIJSOM:

€ 349.000 kosten koper, exclusief BTW.HUURINFORAMTIE:

Het pand is verhuurd tot 31-12-2020 voor een bedrag van € 32.940 per jaar, exclusief BTW.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.OPLEVERING:

In overlegVOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact