Koperstraat 3B LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 14.200,- p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
5.783 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
125 m²
Vrije hoogte:
575 cm
Vrije overspanning:
11 m
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Betonvloer, Heater, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
37 m²

TE HUUR

Bedrijfsruimte met kantoorruimteAdres: Koperstraat 3 B te Lelystad.Deze geschakelde bedrijfsruimte met kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein Oostervaart.

De ligging van Oostervaart nabij de A6, aan het stedelijk hoofdwegennet en vaarwegen maakt het terrein zowel over de weg als over het water goed bereikbaar. Daarbij richt het industrieterrein zich met name op de zware, industriële bedrijvigheid waar hoge milieueisen aan worden gesteld (t/m categorie 5.2). De ligging op enige afstand van de woonkern maakt het terrein uitermate geschikt voor de vestiging van grootschalige bedrijven uit de hoogste milieucategorieën die hoge eisen stellen aan bereikbaarheidOPPERVLAK:

Het oppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt circa 125 m².

Het oppervlak van de kantoorruimte bedraagt circa 37 m², verdeeld over een begane grond en een verdieping.VOORZIENINGEN:

De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van: een overheaddeur (278 cm x 3 .00 cm), tl-opbouwverlichting, krachtstroom, heater en uitstortgootsteen. De vrije hoogte bedraagt circa 5.75 meter en de draagkracht van de vloer bedraagt circa 1.500 kg/m²De kantoorruimte is verdeeld over een begane grond en verdieping en is o.a. voorzien van: airco, een patchkast kabelgoten, tl-opbouwverlichting, vloerbedekking en te openen ramen.Het object is beveiligd middels een alarmsysteem.

Het terrein is afsluitbaar middels een hekwerk.PARKEERGELEGENHEID:

Circa 3 parkeerplaatsen op het eigen terrein.HUURSOM:

€ 14.200,-- per jaar, exclusief BTW.HUURBETALING:

Per maand vooruit.HUUROVEREENKOMST:

Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld.HUURPRIJSINDEXERING:

Jaarlijks, op basis van bovengenoemd model met bijbehorende Algemene Bepalingen.BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:

Drie maanden huur, inclusief BTW.OPLEVERING:

In overlegVOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact