Kolkweg 81 LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 1.975,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1.680 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
350 m²
Vrije hoogte:
580 cm
Vloerbelasting:
1000 kg / m2
Voorzieningen:
Betonvloer, Krachtstroom, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
150 m²

TE HUURBedrijfsruimteAdres: Kolkweg 81 te Lelystad.Bedrijfsruimte met kantoorruimte, gelegen op bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad.Bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad. De ligging aan het stedelijk hoofdwegennet (Visarenddreef en Westerdreef) en een doorgaande vaarroute nabij het Markermeer vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor transportbedrijven, dienstverlenende bedrijvigheid en bedrijvigheid gericht op zeil- en recreatievaart.

Het gebied is verder functioneel en ruim opgezet, waarbij de Zuiveringweg voor de belangrijkste interne ontsluiting zorgt. Het bedrijventerrein kent een inwaartse milieuzonering, waardoor het mogelijk is dat een divers palet aan bedrijvigheid zich kan vestigen. Het terrein heeft een gemengd karakter waar zowel lichte als industriële bedrijvigheid naast elkaar goed kan functioneren.OPPERVLAK:

Het totaal beschikbare oppervlak bedraagt circa 500 m², inclusief circa 150 m² kantoorruimte, pantry toilet en douche. De verhuurder heeft zelf circa 50 m² bedrijfsruimte in gebruik.VOORZIENINGEN:

De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van: een overheaddeur (3.8 meter), krachtstroom, heteluchtverwarming, tl-verlichting en een vloeistofdichte gietvloer.

De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt deels 5.8 meter en deels 3.85 meter.

De vloerbelasting bedraagt circa 1.000 kg/m².De kantoorruimte is o.a. voorzien van: systeemplafonds met inbouwverlichting, verwarming, een siergrind vloer, pantry, toilet en een douche.PARKEERGELEGENHEID:

Voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.HUURSOM:

€ 1.975,-- per maand, exclusief BTW.HUURBETALING:

Per maand vooruit.HUUROVEREENKOMST:

Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld.HUURPRIJSINDEXERING:

Jaarlijks, op basis van bovengenoemd model met bijbehorende Algemene Bepalingen.BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:

Drie maanden huur inclusief BTW.OPLEVERING:

Per direct mogelijk.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden.

Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact