Kemphaanweg 1 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 2.000,- p.m.
Status:
verhuurd
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
350 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Neven bestemming:
horeca
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
240 m²

TE HUUR: Kemphaanweg 1 in AlmereWerken op een unieke locatie midden in de natuur!Het kantoorpand is gelegen in Almere Hout, het vijfde stadsdeel van Almere. Het gebied omvat de oostkant van Almere met daarbinnen de boswachterij Almeerderhout met stadslandgoed de Kemphaan, Stichting Aap, villapark Vogelhorst en het bedrijventerrein Stichtsekant. Almere Hout grenst aan de A6 en de A27 en de Waterlandseweg. Het prachtige bosgebied is zeer bekend in Almere en omgeving en trekt veel bezoekers. Samen met de villa's in Vogelhorst, de ruime woningen aan de Paradijsvogelweg en de golfbaan bepaalt het bosgebied de huidige identiteit van Hout als groen recreatiegebied met mooie luxe woningen.Stadslandgoed De Kemphaan:

Het huidige Stadslandgoed De Kemphaan is in de jaren rond de eeuwwisseling tot stand gekomen. Het terrein is rondom de eeuwwisseling enorm vergroot en heeft een waterrijk karakter gekregen. Het bos in de directe nabijheid van het stadslandgoed is ook verder ingericht met wandelpaden, open plekken en bijzondere attracties. U kunt hier altijd terecht voor een wandeling of een fietstocht. U kunt een kijkje nemen bij de dieren: de apen op de apeneilanden, de koeien in de stal, de schapen en geiten in de schaapskooi, de varkens en de Almere jungle. Er is tevens een restaurant met terras aan het water waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje en in de landgoedwinkel ziet u hoe groenten worden geteeld.Doelgroep:

Op het stadslandgoed zijn organisaties gevestigd die een eigen duurzame doelstelling hebben in het kader van natuur, mens en dier. Daarnaast helpen ze de collectieve doelstelling van het stadslandgoed te bevorderen onder de noemer Vereniging van Participanten Stadslandgoed de Kemphaan.Bereikbaarheid:

De vrijstaande kantoorvilla is gelegen aan de buitenrand van het stadslandgoed nabij de Gooiseweg. Via de Gooiseweg bereikt u binnen 3 autominuten de A6 en binnen ca. 4 autominuten de A27. Het object is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er stopt een bus in de directe omgeving.Oppervlak:

De vrijstaande kantoorvilla heeft een totaal oppervlak van circa 240 m² met een buitenruimte.

De verdeling is als volgt:

Begane grond: ca. 120 m².

Verdieping:ca. 120 m².

Buitenruimte.Het object is flexibel in te richten. In overleg kan men de ruimte naar eigen wens indelen.Voorzieningen:

Het object is o.a. voorzien van: TL-verlichting, luxaflex voor de te openen ramen, kabelgoten met bekabeling, een patchkast, individueel regelbare radiatoren, een dames- en herentoilet, een meterkast en een pantry op de verdieping. Op de verdieping bevindt zich tevens een nooduitgang.Het object is uitstekend beveiligd middels een alarmsysteem en brandmelders.Parkeergelegenheid:

Op het terrein zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.Huursom:

€ 24.000,-- per jaar, exclusief BTW.De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de BTW niet verrekend kan worden, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.Huurovereenkomst:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.Huurbetaling:

Huurbetaling per kwartaal vooraf.Huurperiode:

De huurperiode is bespreekbaar vanaf 3 jaar.Bankgarantie:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.Huurprijs conform jaarlijkse indexering op basis van de Consumenten Prijs aanpassing: Index reeks alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS, jaarlijks per 1 juli.Oplevering:

Het opleveringsniveau kan in overleg worden vastgesteld.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact