Keersluisweg 21 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 309.000,- k.k. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
direct

Bedrijfshal

Oppervlakte:
225 m²
Vloerbelasting:
1000 kg / m2
Voorzieningen:
Heater, Overhead deuren, Pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte:
152 m²

Te koop: Fraaie bedrijfsruimte aan de Keersluisweg 21Deze moderne bedrijfsunit is gelegen in Almere-Buiten op het bedrijventerrein De Vaart. Het pand biedt volop kansen voor uw onderneming en is bijzonder geschikt voor activiteiten op het gebied van handel, opslag en ambachtelijke dienstverlening.LOCATIE:

Het object ligt aan de noordkant van de gemeente Almere op bedrijventerrein "De Vaart". De Vaart is een bedrijventerrein van circa 150 hectare groot wat volledig in gebruik is door een groot scala aan bedrijven. Enkele toonaangevende bedrijven op dit terrein zijn onder meer: HG, Yanmar, Mitsubishi, Yakult, Hemubo, Maretti en LIS Logistics.BEREIKBAARHEID:

De afstand tot de rijksweg A6 is circa 5 kilometer en is vlot te bereiken via de Tussenring S104 en de ringweg S101. Amsterdam is in circa 25 minuten bereikbaar en Utrecht in circa 30 minuten per auto.BESTEMMING:

Bedrijfsruimte met kantoorruimte. Millieucategorie tot IV. Informatie op het gebied van gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.OBJECT:

Het perceel is bebouwd met een bedrijfsobject voorzien van bedrijfsruimte en kantoorruimte. De aangeboden bedrijfsunit heeft een oppervlakte van circa 377 m² v.v.o, waarvan circa 255 m² bedrijfsruimte en 152 m² kantoorruimte. Er zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar. Het pand beschikt verder over een overheaddeur en pantry. Bovendien zijn er 34 zonnepanelen geplaatst. Daarmee kan een besparing op het energieverbruik worden bereikt van € 2.000,- tot € 3.000,- per jaar.

Bij verkoop zal de door de vorige huurder ingebouwde tussenverdieping worden verwijderd.KOOPSOM:

De koopprijs bedraagt € 309.000,- kosten koper.

Over de koopsom van de onroerende zaak is omzetbelasting verschuldigd.

Koper en verkoper opteren voor de verleggingsregeling van de omzetbelasting van verkoper naar koper.OPLEVERING:

Het object wordt in de huidige staat aangeboden met o.a. de volgende voorzieningen en eigenschappen:

- Vloerbelasting maximaal 1.000 kg/m²;

- TL-verlichting;

- Heaters;

- Diverse ramen;

- Overheaddeur;

- Toilet;

- Pantry;

- Airco-units in de kantoorruimte;

- Glasvezel internet.AANVAARDING:

Per direct.VVE

Het object is onderdeel van een Vereniging van eigenaars Keersluisweg 17 t/m 21 te Almere

Kadastrale aanduiding M2223A index 3

Bijdrage jaarlijks € 1.465,- (prijspeil 2018)ZEKERHEIDSTELLING:

10% van de koopsom na ondertekening van de koopovereenkomst.KOOPOVEREENKOMST: Standaard koopovereenkomst bedrijfsruimte van de NVM.VOORBEHOUD:

Definitieve goedkeuring eigenaar.CONTACT:

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact