Justitiahof 10 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 900,- p.m. (21% BTW)
Status:
Verhuurd
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
129 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Neven bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
2011-
Oppervlakte:
86 m²

TE HUUR: Moderne, vrijstaande kantoorruimte/bedrijfsruimte in Almere PoortAdres: Justitiahof 10 in Almere-PoortIn het nieuwste stadsdeel Almere Poort staat deze fraaie, moderne kantoorruimte. Dit vrijstaande pand heeft een bedrijfs- en woonbestemming, een combinatie woon/werk is ook mogelijk. Op dit moment is het pand in gebruik als bedrijf. Het pand staat in de wijk Homeruskwartier, waar inmiddels volop voorzieningen zoals scholen, supermarkt en winkels zijn gerealiseerd. Het NS-station Almere Poort en de rijksweg A6 zijn nabij. Het pand is voorzien van drie kamers, een pantry, toilet en tuin, welke rondom is afgeschermd door een metalen hekwerk met 2 toegangspoorten en een dubbele inritpoort. Er is een parkeerplaats op eigen terrein.OPPERVLAK:

Ca. 86 m² kantoorruimte op de begane grond en de verdieping, verdeeld over drie kamers.Het perceel heeft een omvang van 129 m².HUURSOM:

€ 900 per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.BANKGARANTIE of WAARBORGSOM

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

Vanaf 2 jaar bespreekbaar en bij voorkeur voor een langere periode.OPLEVERING:

Per direct.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact