Jool-Hulstraat 16* ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 875.000,- k.k.
Huurprijs: € 7.000,- p.m. (21% BTW)
Status:
verkocht
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
2.106 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Neven bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct

Bedrijfshal

Oppervlakte:
528 m²
In units vanaf:
528 m²
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Lichtstraten, Overhead deuren

Kantoorruimte

Oppervlakte:
900 m²

TE KOOP/TE HUUR

Multifunctioneel vrijstaand bedrijfsgebouw

Adres: Jool Hulstraat 16 te Almere.Dit representatieve en multifunctionele bedrijfsgebouw heeft door zijn bijzondere vormgeving en materiaalkeuze een zeer markante uitstraling. Door het gebruik van vele raampartijen geeft het geheel een licht en ruimtelijk effect. Het bedrijfsgebouw is ontwikkeld voor ondernemers die prijs stellen op een representatief en multifunctioneel bedrijfsgebouw, gelegen op een gunstige locatie met 34 eigen parkeerplaatsen. Bedrijventerrein Veluwsekant Oost is direct gelegen aan de A-6. Hierdoor is het bedrijventerrein uitstekende bereikbaarheid met de auto (Amsterdam in 15 minuten en Utrecht in 20 minuten). Het centrum van Almere bevindt zich op 5 autominuten van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op enige afstand in de naastgelegen woonwijk, is er een bushalte met verbinding naar Almere CS.Doelgroep bedrijventerrein Veluwsekant Oost: groothandels- en lichte productiebedrijven tot milieucategorie 3.OPPERVLAK:

Het totaal oppervlak van het bedrijfsgebouw bedraagt ca. 1.428 m².

Kantoorruimte: ca. 900 m².

Bedrijfsruimte: ca. 528 m².

Perceeloppervlak: 2.106 m².INDELING:

Het gebouw is verdeeld over een begane grond, een eerste verdieping en een tweede verdieping. Via de entree bereikt men de ontvangstruimte. Tevens bevinden zich hier diverse kantoorkamers, de bedrijfsruimte, een pantry een toiletgroep.

De eerste verdieping is verdeeld in diverse kantoorkamers, een pantry en een toiletgroep.

De tweede verdieping is verdeeld in diverse kantoorkamers, een presentatieruimte, een kantineruimte met inbouwkeuken, een dakterras en een toiletgroep.VOORZIENINGEN:

De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als magazijnruimte en is o.a. voorzien van: een lichtstraat, elektrisch bedienbare overheaddeur en tl-verlichting.De kantoorruimte is o.a. voorzien van: airco, een intercominstallatie met toegangscontrole, plavuizenvloer in de gang, vloerbedekking in de kantoorkamers, systeemplafonds met inbouwverlichting, draai/-kiepramen voorzien van luxaflex, screens aan de buitenzijde en databekabeling in de muur.

Elke bouwlaag is voorzien van een toiletgroep, en een pantry met koelkast en vaatwasser. De tweede verdieping beschikt over een inbouwkeuken voorzien van een koelkast, een vaatwasser en een magnetron.Het gebouw is beveiligd middels een uitgebreid alarmsysteem.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein zijn er maar liefst 34 parkeerplaatsen beschikbaar.KOOPSOM:

€ 875.000 kosten koperHUURSOM:

€ 7.000,- per maand

OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact