Industrieweg 21 HASSELT


Kenmerken

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
1.650 m²
Vrije hoogte:
750 cm
Voorzieningen:
Overhead deuren

TE KOOPIN PRIJS VERLAAGDBedrijfsruimteAdres: Industrieweg 21 te Hasselt.Twee grote loodsen en een grote overkapping gelegen op bedrijventerrein Zwartewater in Hasselt.

Op basis van het bestemmingsplan is wonen hier toegestaan!Bedrijventerrein Zwartewater is gelegen aan het Zwartewater, aan de provinciale weg Hasselt - Zwolle en is goed bereikbaar vanaf de A28.Omschrijving:

Het totaal beschikbare terrein is 4.252 m². Op het terrein staan twee grote loodsen van respectievelijk ca. 1.000 m² BVO en 650 m² BVO.

Voor de grote loods staat een overkapping van ca. 170 m² en naast deze hal is een overkapping van ca. 340 m² gebouwd. Beide overkappingen zijn afgesloten middels schuifdeuren. De vloeren van beide loodsen zijn voorzien van stelconplatenDe nokhoogte van de grote bedrijfshal bedraagt 7.5 meter en de goothoogte bedraagt 4.2 meter.

De kleinere hal heeft een nokhoogte van ca. 6.0 meter met een goothoogte van 3.5 meter.Terrein:

Voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Het terrein is afgesloten middels een hekwerk en een toegangspoort.Huidige situatie:

Op dit moment zijn beide hallen verhuurd t.b.v. caravanstalling. De huurcontracten lopen aan het begin van het zomerseizoen af en zullen bij verkoop in principe niet worden verlengd.Wonen:

In het bestemmingsplan heeft het perceel de aanduiding "dienstwoning". Dat betekent dat dit perceel ligt in het deel van het bedrijventerrein waar nieuwe bedrijfswoningen zijn toegestaan. Er mag op dit perceel onder voorwaarden een woning worden gebouwd. Een belangrijke voorwaarde is dat de bedrijfswoning integraal onderdeel moet uitmaken van het bedrijfsgebouw. De bedrijfswoning mag dus niet als los bouwwerk worden gebouwd. De inhoud van een inpandige bedrijfswoning is ten hoogste 750 m³.Pluspunten bereikbaarheid:

-Zowel via de snelwegen A32, A28 en A50 als het provinciale wegennet is Hasselt snel en eenvoudig bereikbaar;

-Bedrijventerrein Zwartewater is via weg en water uitstekend ontsloten;

-Snellere verbinding met een weg om Stadshagen heen;

-De nieuwe Euroweg tussen de N331 en het bedrijventerrein.VRAAGPRIJS:

€ 695.000 k.k.

ROZ voorwaardenOPLEVERING:

In overleg mogelijk.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact