Grote Markt 10 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.
Status:
verkocht
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
157 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
1981-1990
Oppervlakte:
302 m²

TE KOOP:Bedrijfspand in het stadshart van Almere.GROTE MARKT 10 te ALMERE STADLocatie Almere CentrumUniek bedrijfspand midden op de Grote Markt in het bruisende centrum van Almere met al haar voorzieningen. Het pand is, verdeeld over vier bouwlagen en is in gebruik als kantoorruimte. Het object is multifunctioneel en geschikt voor gebruik als kantoorruimte maar ook andere centrumfuncties zijn hier mogelijk. Het pand beschikt tevens over een dakterras, loggia, opslagruimte en een carport met rolluik. Het pand is zowel aantrekkelijk als beleggingsobject of als huisvesting voor een nieuwe eindgebruiker.INDELING:

Kantoorruimte:

Begane grond: circa 88 m²

1e verdieping: circa 74 m²

2e verdieping: circa 74 m²

3e verdieping: circa 66 m²Uitbreiding van het pand aan de achterzijde behoort tot de mogelijkheden.VOORZIENINGEN:

Het pand heeft een goed opleveringsniveau en is o.a. ingedeeld als kantoorruimte per verdieping en voorzien van een keukenblok en toiletruimte per verdieping.

De kantoorruimte is voorzien van: een lift, diverse airco units, inbouwarmaturen, screens, kabelgoten en te openen ramen.PARKEREN:

In de tuin aan de achterzijde van het pand is een parkeerplaats aanwezig. In de nabijheid van het pand bevinden zich diverse betaalde openbare parkeergarages en parkeerterreinen.KOOPSOM:€ 595.000, - k.k. (geen BTW)OPLEVERING:

Het object wordt in huidige staat, vrij van huur en gebruik, aangeboden. Opgeleverd in overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om het pand te bezichtigen!Informatie:

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting

Randstad 2133

1314 BG Almere

036-5383222

bog@vanwestrhenen.nl

www.vanwestrhenen-bog.nlDeze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact