Glinkastraat 255 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 83.500,- k.k.
Status:
verkocht
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
65 m²

TE KOOP ALS BELEGGING: KANTOORRRUIMTE IN ALMERE MUZIEKWIJKMultifunctionele kantoorruimte met aparte bergruimte in woonwijk Almere Muziekwijk

Adres: Glinkastraat 255 en 255A (bergruimte)Deze mooie kantoor-/praktijkruimte is gelegen onder een appartementencomplex in Almere Muziekwijk en is momenteel in gebruik als KDV en buitenschoolse opvang. De ruimte is met de auto goed bereikbaar vanaf de N702 en op loopafstand bevindt zich het NS-station Almere Muziekwijk. Het object wordt in verhuurde staat verkocht.OPPERVLAK:

Het pand heeft een totaal vloeroppervlak van circa 65 m², geheel gelegen op de begane grond met bergruimte (nr. 255A).PARKEERGELEGENHEID:

Parkeren kan in de woonwijk.BESTEMMINGSPLAN:

Muziekwijk (opvraagbaar bij gemeente).HUURINFORMATIE:

Het pand is momenteel verhuurd als een kinderdagverblijf. De huurstroom bedraagt circa € 7.170,- per jaar (€569,30 (255) en €28,27 (255A) per maand). Het huurcontract voor de Glinkastraat 255 heeft een looptijd van 5 jaar, lopende tot 1-10-2022. Na deze periode wordt de overeenkomst, tenzij opgezegd door huurder, voortgezet voor een aansluitende periode van 5 jaar. Opzeggingstermijn van 1 jaar, tegen het einde van een huurperiode.VRAAGPRIJS:

De vraagprijs voor dit beleggingspand bedraagt € 83.500,- kosten koper.

Het bruto aanvangsrendement ligt daarmee op 8,6%.BANKGARANTIE of WAARBORGSOM

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.KOOPOVEREENKOMST:

Standaard koopovereenkomst bedrijfsruimte van de NVM.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om de kantoorruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact