Gaffel 22 ZEEWOLDE


Kenmerken

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Huurprijs: € 25.000,- p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
Perceel oppervlakte:
433 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
190 m²
Vrije hoogte:
600 cm
Vloerbelasting:
1500 kg / m2

Kantoorruimte

Oppervlakte:
240 m²

TE KOOP / TE HUURBedrijfsruimte met kantoorruimteAdres: Gaffel 22 te Zeewolde.Deze multifunctionele bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein Schepenveld.

Een middenschalig gemengd bedrijventerrein, met als doelgroepen productie, bouw, opslag en distributie/groothandel. Op 20 autominuten vanaf Lelystad airportOPPERVLAK:

Totaal oppervlak: circa 430 m², waarvan circa 190 m² bedrijfsruimte en circa 240 m² kantoorruimte.

Perceeloppervlak: circa 433 m².VOORZIENINGEN:

De bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen vloer, elektrische overheaddeur, luchtkoepel, tl-verlichting, dakkoepel, elektrische luchtheater, vluchtdeur naar buiten en een inpandig afsluitbaar stalen hekwerk.

De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt circa 6 meter.De kantoorruimte is voorzien van airco-units, systeemplafonds met inbouwverlichting, individueel regelbare radiatoren en zonwering voor de ramen.INDELING:

Werkruimte begane grond:

Circa 130 m², met een werkhoogte van circa 3 meter.

Via de centrale entree, bereikt u de werkruimte met een dames en heren toiletgroep, een werkkast met optelplaats van de cv-ketel.Deze ruimte kunt u op eenvoudige wijze bij de bedrijfsruimte betrekken, zodat u meer m² bedrijfsruimte kunt realiseren.Kantoorruimte verdieping:

Via een trap in de centrale hal bereikt u de kantoorverdieping.

De kantoorruimte is verdeeld in drie vertrekken (met een hoogte van circa 3 meter), een werkkast met cv-ketel, een dames en heren toiletgroep en een pantry.ALGEMEEN:

In de bedrijfshal luchtafzuiging d.m.v. ventilator kasten, kleine voortuin met heg en grind en gratis parkeren direct voor de deur. Het gebouw heeft een energielabel A.VRAAGPRIJS:

€ 275.000,-- k.k..HUURSOM:

€ 25.000,-- per jaar, exclusief BTW.HUURBETALING:

Per maand vooruit.HUUROVEREENKOMST:

Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld.HUURPRIJSINDEXERING:

Jaarlijks, op basis van bovengenoemd model met bijbehorende Algemene Bepalingen.BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:

Drie maanden huur inclusief BTW.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact