Edvard Munchweg 18 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 3.650,- p.m.
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
550 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
360 m²

TE HUUR: Representatieve kantoorruimte

Adres: Edvard Munchweg 18 te AlmereFraai Kantoorpand, gelegen op een zichtlocatie nabij de oprit van de A6.Deze moderne kantoorvilla is gelegen op het bedrijventerrein "Het Atelier". Dit binnenstedelijk bedrijventerrein van circa 4 hectare ligt tegenover het grotere bedrijventerrein Sallandsekant. Op Het Atelier zijn vooral bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf gevestigd en ongeveer 25% van de gevestigde bedrijven is werkzaam in de gezondheidszorg. Het pand heeft een korte verbinding met de Tussenring en daarmee een snelle aansluiting op de A27 / A6. Het dichtstbijzijnde NS station Parkwijk ligt bijna op 2 kilometer afstand van "Het Atelier". Voor de verbinding met de bus ligt de dichtstbijzijnde bushalte op circa 600 meter. Met het openbaar vervoer is station Almere Centrum binnen 20 minuten te bereiken.OPPERVLAK EN VOORZIENINGEN:

Het totaal beschikbare oppervlak bedraagt circa 360 m² en is verdeeld over de begane grond (180 m²) en de verdieping (180 m²). De begane grond en de verdieping zijn zowel afzonderlijk van elkaar als in totaal voor verhuur beschikbaar. De begane grond is per direct beschikbaar en de verdieping per 1-1-2019. De kantoorruimte is verdeeld over meerdere kantoorkamers van verschillende afmetingen. Verhuur per kamer is bespreekbaar. Er is een eigen toiletruimte en pantry en het pand is voorzien van een snelle internet glasvezelverbinding.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein beschikt men over 6 parkeerplaatsen per bouwlaag.OPLEVERING:

In overleg.HUURPRIJS:

De huurprijs van de begane grond bedraagt € 1.875,- per maand te vermeerderen met BTW. Dat is inclusief 6 parkeerplaatsen. Deelhuur is eventueel mogelijk.

De huurprijs van de verdieping bedraagt € 1.775,- per maand te vermeerderen met BTW. Dat is inclusief 6 parkeerplaatsen. Deelhuur is eventueel mogelijk.Het gehele pand is eventueel te huur voor een bedrag van € 3.650,- per maand, te vermeerderen met BTW. Dat is inclusief 12 parkeerplaatsen.Huurbetaling per maand vooruit.HUURPERIODE:

Vanaf 3 jaar.HUURCONTRACT:

Standaard ROZ model huurovereenkomst met bijbehorende algemene bepalingen.VOORWAARDEN:

Waarborgsom of bankgarantie 3 maanden huur.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact