Duitslandstraat 85 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 2.500,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
2011-

Bedrijfshal

Oppervlakte:
493 m²
In units vanaf:
185 m²

TE HUUR: Moderne, multifunctionele bedrijfsruimte in Almere PoortAdres: Duitslandstraat 85 in Almere-PoortDeze moderne bedrijfsruimte is gelegen in het nieuwe stadsdeel Almere Poort op de begane grond van een woongebouw. De ruimte is op gelegen op loopafstand van het NS-Station Almere Poort en is eenvoudig te bereiken via de snelweg. Het fraaie pand is geschikt voor gebruik van diverse functies, zoals praktijkruimte voor zorg/medische dienstverlening of andere bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van een kinderdagverblijf of sportschool. Wij nemen graag met u de mogelijkheden door.OPPERVLAK:

Ca. 660 m² bedrijfsruimte op de begane grond.Unit 1: Onder optie (294,3 m² GBO)

Unit 2: Onder optie (198,52 m² GBO)

Unit 3: Onder optie (185,25 m² GBO)HUURSOM:Unit 1: € 2.500 per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

Unit 2: € 1.650 per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

Vanaf 2 of 3 jaar bespreekbaar.OPLEVERING:

Per direct.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact