De Steiger 63 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 550,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 100,-
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
1981-1990
Oppervlakte:
70 m²

UNIEKE KANS!!Representatieve kantoorruimte voor maar € 550 euro per maand, ex BTW.

Adres: de Steiger 63 te Almere HavenDe beschikbare kantoorruimte is gelegen in Almere-Haven in een rustige en vriendelijke omgeving, met in de directe nabijheid veel groenvoorzieningen. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Almere-Stad. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de A6 of A27. De kantoorruimte is eveneens met het openbaar vervoer (bus)

goed bereikbaar.OPPERVLAK:

De kantoorruimte heeft een totaal oppervlak van ca. 70 m² en is gelegen op de begane grond van een bedrijfsverzamelgebouw.VOORZIENINGEN:

De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en is o.a. voorzien van: een systeemplafond met nieuwe inbouw verlichtingsarmaturen, individueel regelbare radiatoren en te openen ramen en een nette pantry en toilet.PARKEERGELEGENHEID:

Er zijn parkeermogelijkheden aan de openbare weg.HUURSOM:

€ 550,- per maand exclusief BTW.HUURPERIODE:

In overlegDe huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.SERVICEKOSTEN:

€ 100,-- per maand, exclusief BTW (e.a.a. op basis van nacalculatie). Onder de servicekosten vallen de volgende zaken:

- elektra, gas en water;

- onderhoud buitenterrein ( bestrating en tuin);

- glasbewassing;

- jaarlijkse inspectie dakbedekking;

- 1 x per jaar buiten gevel schoonmaken.BANKGARANTIE of WAARBORGSOM

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om de kantoorruimte te bezichtigen!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact