De Steiger 63* ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 675.000,- k.k.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
1981-1990

Bedrijfshal

Oppervlakte:
908 m²
In units vanaf:
204 m²
Vloerbelasting:
1000 kg / m2
Voorzieningen:
Betonvloer

Kantoorruimte

Oppervlakte:
180 m²

UITSTEKENDE BELEGGINGSMOGELIJKHEIDRepresentatief bedrijfspand met kantoorruimte tegen zeer aantrekkelijk rendement

Adres: de Steiger 63 te Almere HavenHet pand is gelegen in Almere-Haven in een rustige en vriendelijke omgeving, met in de directe nabijheid veel groenvoorzieningen. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Almere-Stad. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de A6 of A27. De kantoorruimte is eveneens met het openbaar vervoer (bus) goed bereikbaar.OPPERVLAK:

Het bedrijfspand verdeeld in meerdere bedrijfsunits heeft een totaal vloeroppervlak van bijna 1.100 m², waarvan circa 910 m² bedrijfsruimte en 180 m² kantoorruimte.VOORZIENINGEN:

Het pand is o.a. voorzien van: een systeemplafond met nieuwe inbouw verlichtingsarmaturen, individueel regelbare radiatoren en te openen ramen en een nette pantry en toilet.PARKEERGELEGENHEID:

Er zijn parkeermogelijkheden op eigen terrein en aan de openbare weg.HUURINFORMATIE:

Het pand is momenteel verhuurd aan vier verschillende huurders. De totale huurstroom bedraagt momenteel circa € 60.000,- per jaar. Er is nog circa 70 m² kantoorruimte beschikbaar. Daarmee is er nog een extra huurpotentie van circa € 7.000,- per jaar. De huurcontracten hebben verschillende looptijden. Meer informatie hierover is op aanvraag beschikbaar.VRAAGPRIJS:

De vraagprijs voor dit beleggingspand bedraagt € 675.000 kosten koper.

Het bruto aanvangsrendement ligt daarmee op circa 10%.BANKGARANTIE of WAARBORGSOM

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.KOOPOVEREENKOMST:

Standaard koopovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om de kantoorruimte te bezichtigen!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact