De Huchtstraat 37 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.
Huurprijs: € 4.500,- p.m. (21% BTW)
Status:
verkocht
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1.252 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Neven bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
930 m²
Vrije hoogte:
7 cm
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Betonvloer, Overhead deuren, Pantry, Toilet, Airco

Kantoorruimte

Oppervlakte:
200 m²

Terrein

Oppervlakte:
1.252 m²

TE KOOP OF TE HUUR:

Modern vrijstaand bedrijfsobject met riante opslagruimte en kantoorHet moderne pand is gelegen op het bedrijventerrein Veluwsekant Oost. Dit bedrijventerrein van 23 hectare ligt in Almere Stad en is zeer gunstig gelegen aan de A6 en aan de invalsweg naar Almere centrum, de Veluwedreef. Het terrein wordt via één weg, de Strubbenweg, aangesloten op deze Veluwedreef. Tussen dit bedrijventerrein en de A6 ligt een aanzienlijke brede groenstrook.Op dit bedrijventerrein mogen bedrijven gevestigd worden met maximaal 50% bijbehorend kantoor met een maximum van 2.000 m² en in een maximale milieucategorie 3. De entree tot dit terrein wordt gekenmerkt door Het Gouden Huis, een Chinees restaurant, een Van der Valk hotel met restaurant en het ertegenover gelegen tankstation Autoradam, met wasstraat en autoverhuur. Het voorste gedeelte van het terrein kan gekarakteriseerd worden als een echte autoboulevard. Op het achterste gedeelte van het terrein zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder een Sligro groothandel, Staples Office Center, Viking Schaatsenfabriek en Tuincentrum Overvecht.OPPERVLAK:

Dit vrijstaande bedrijfsobject heeft een totaal oppervlak van circa 1.130 m². De bedrijfsruimte is verdeeld over 490 m² magazijnruimte op de begane grond en circa 440 m² op de tussenverdieping.Aan de voorzijde van het pand bevindt zich het kantoorgedeelte met in totaal 5 kantoorkamers, verdeeld over de begane grond en de verdieping met een totale omvang van 200 m².Het vrijstaande pand is gelegen op een perceel van circa 1.252 m².INDELING EN VOORZIENINGEN:

Het object bestaat uit 2 bouwlagen. De magazijnruimte is verdeeld over de begane grond en de tussenverdieping. Aan de zijkant van het pand bevindt zich de mechanische overheaddeur. De hoogte van het de magazijnruimte op de begane grond bedraagt circa 6,80 meter en van de tussenverdieping circa 2,80 meter.Diverse kantoorkamers zijn voorzien van airco. Tevens beschikt het pand over twee aparte toiletten en een pantry. Het object is uitstekend beveiligd middels een alarmsysteem.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar.KOOPSOM:

€ 595.000,- kosten koper.HUUROM:

€ 4.500,- per maand te vermeerderen met de wettelijke btw.Indien de btw niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.HUURPERIODE:

3 of 5 jaarBANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.KOOP/HUUROVEREENKOMST:

Standaard koop- of huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURBETALING:

Huurbetaling per maand vooraf.HUURPRIJSAANPASSING:

Conform jaarlijkse indexering op basis van de Consumenten Prijs Index reeks alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het CBS, voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact