Cinemadreef 280 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 1.000,- p.m.
Status:
verhuurd
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Neven bestemming:
winkelruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
100 m²

TE HUUR:

Multifunctionele commerciële ruimte aan de Cinemadreef 280 in Almere Stad.Locatie:

De Cinemadreef is gelegen in de populaire woonwijk Filmwijk en is een belangrijke toegangsweg naar het nabijgelegen stadscentrum van Almere. Het pand is daardoor gelegen op een fraaie zichtlocatie. De Cinemadreef kent een aantrekkelijke mix van wonen, werken, horeca en voorzieningen. Het pand kan voor diverse doeleinden worden gebruikt.Oppervlakte ruimte:

Circa 100 m² kantoor-/praktijkruimte op begane grond. De ruimte beschikt over een toilet, keukenblok en te openen ramen.Er is een tuin bij het object. Deze is gehuurd van de gemeente Almere.(GEEN HORECA OF WINKELRUIMTE TOEGESTAAN)Parkeren:

Openbare parkeerplaatsen.Huurprijs:

€ 1.000,- per maand, vrij van BTW.Nutsvoorzieningen:

Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname/afsluiten in het gehuurde van (stads)verwarming, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.Zekerheidstelling:

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.Indexering:

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).Betalingen:

Per maand vooruit te voldoen.Huurovereenkomst:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.Huurperiode:

2+3 jaar of 3+2 jaarOplevering:

In overleg.Voorbehoud

Onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact