Bronsweg 7. LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 250,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
5.588 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
500 m²

TE HUUR

Businesscenter Oostervaart

Kantorencentrum met diverse faciliteiten.Dit kantoorpand is vrijwel direct gelegen aan de Rijksweg A6 en is circa 5 km verwijderd van Business Airport Lelystad. De bushalte ligt vlakbij en met de bus bent u in ca. 8 min op het NS station van Lelystad. Businesscenter Oostervaart is kenmerkend door een goede bereikbaarheid en de nabij gelegen voorzieningen (o.a. golfbaan, winkelcentrum en jachthaven). Dit maakt dit centrum tot een uitstekende en representatieve locatie.In het kantorencentrum van Mac3Park Oostervaart zijn bijna dertig bedrijven gevestigd, waaronder freelancers, starters en ZZP'ers. Diverse succesvolle webshops hebben zich inmiddels gevestigd aan de Bronsweg, maar ook andere bedrijven zijn hier uiteraard welkom. Er is extra ruimte voor u beschikbaar om te vergaderen, om klanten te ontvangen en om presentaties te geven.

De kantoorlocatie aan de Bronsweg 7 in Lelystad is bij uitstek geschikt voor startende ondernemers uit Lelystad en omgeving. Het kantorencomplex legt zich toe op de bedrijfshuisvesting en u kunt er een persoonlijke begeleiding verwachten. Als starter kunt u hier ongelimiteerd doorgroeien met professionele begeleiding en met flexibele contracten.Het gebouw voorziet in een representatieve receptie welke altijd wordt bemand door een receptionist, waar u uiteraard gebruik van kunt maken. De mogelijkheden in Businesscenter Oostervaart zijn onbeperkt!OPPERVLAK:

Vanaf 20 m² - 500 m².VOORZIENINGEN:

Faciliteiten:

- 24/7 toegang

- vergaderfaciliteiten

- flex werkplekken

- bemande receptie

- gebouwenbeheerder

- gratis parkerenHUURSOM:

Vanaf € 250, per maand, inclusief servicekosten en exclusief BTW voor 20 m².

Voorbeelden van overige units:

Vanaf € 595 per maand, inclusief servicekosten en exclusief BTW, voor 65 m²

Vanaf € 1.054 per maand, inclusief servicekosten en exclusief BTW, voor 115 m².

De huursom is exclusief kosten voor dataverbruik.Vraag naar de mogelijkheden, want deze zijn legio!!HUURTERMIJN:

Kortere of langere periode is bespreekbaar.HUURBETALING:

Per maand vooruit.BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.ZEKERHEIDSSTELLING:

Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten.HUURPRIJSAANPASSING:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI -werknemers alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).HUUROVEREENKOMST:

Conform ROZ model (30-01-2015) welke door de Nederlandse Vereniging van Makelaars wordt gebruikt.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact