Bronsweg 2A LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 45.000,- p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
325 m²
Vrije hoogte:
418 cm
Voorzieningen:
Heater, Krachtstroom, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
300 m²

TE HUURBedrijfsruimte met kantoorruimteAdres: Bronsweg 2 A te Lelystad.Deze bedrijfsruimte met kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein Oostervaart.

De ligging van Oostervaart nabij de A6, aan het stedelijk hoofdwegennet en vaarwegen maakt het terrein zowel over de weg als over het water goed bereikbaar. Daarbij richt het industrieterrein zich met name op de zware, industriële bedrijvigheid waar hoge milieueisen aan worden gesteld (t/m categorie 5.2). De ligging op enige afstand van de woonkern maakt het terrein uitermate geschikt voor de vestiging van grootschalige bedrijven uit de hoogste milieucategorieën die hoge eisen stellen aan bereikbaarheidOPPERVLAK:

Het oppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt circa 325 m².

Het oppervlak van de kantoorruimte bedraagt circa 300 m², gelegen op de begane grond.VOORZIENINGEN:

De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van: een tegelvloer, een overheaddeur (365 cm x 3 .00 cm), tl-verlichting en krachtstroom. De vrije hoogte bedraagt circa 4.18 meter (onder spant).De kantoorruimte is verdeeld in negen kantoorkamers en een receptieruimte en is o.a. voorzien van: systeemplafonds met inbouwverlichting, kabelgoten, vloerbedekking, te openen ramen, een toiletgroep en een kantineruimte met een inbouwkeuken voorzien van een koelkast, vaatwasser en close-in boiler.Het terrein is afsluitbaar middels een hekwerk.PARKEERGELEGENHEID:

Voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.HUURSOM:

€ 45.000,-- per jaar, exclusief BTW.HUURBETALING:

Per maand vooruit.HUUROVEREENKOMST:

Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld.HUURPRIJSINDEXERING:

Jaarlijks, op basis van bovengenoemd model met bijbehorende Algemene Bepalingen.BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:

Drie maanden huur inclusief BTW.OPLEVERING:

In overlegVOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact