Bolderweg 72B CD LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 795,- p.m.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 230,-
Perceel oppervlakte:
1.800 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
direct

Bedrijfshal

Oppervlakte:
665 m²
In units vanaf:
186 m²
Vrije hoogte:
365 cm
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Betonvloer, Overhead deuren, Pantry, Toilet

TE HUURBolderweg 72 B en C/D LelystadAlgemeen:

Groot verzamelbedrijfspand met showroom, kantoren en opslagruimtes gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad. Het bedrijventerrein Noordersluis, gelegen in het zuidwesten van Lelystad, is circa 196 hectare groot. Op dit terrein vind je met name bedrijven in de industrie en groothandel. Maar ook zijn er dienstverlenende bedrijven en andere bedrijven met showroomfunctie gevestigd. Dit bedrijventerrein heeft derhalve een gemengd karakter. Het terrein is goed bereikbaar vanaf de snelweg A6 richting Almere/Amsterdam/Utrecht en de andere kant op richting Noord Nederland. Daarnaast bent u via de Houtribdijk snel in Noord-Holland.

Bereikbaarheid:

De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de A6 of in het centrum. Er is eveneens een uitstekende busverbinding (op 3 minuten loopafstand).Bolderweg 72 C/D:

Totaal circa 479 m² gebruiksoppervlak bestaande uit ca. 250 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 229 m² verdiepingsvloer met een toiletruimte en pantry opstelling.

De vrije hoogte van de begane grond onder de verdiepingsvloer is ca. 3.65 meter. De vrije hoogte van de verdieping is ca. 2.50 meter. In de verdiepingsvloer is een uitsparing gemaakt van ca. 3.50 en 6.00 meter zodat met een heftruck zaken naar de verdieping kunnen worden getild. De hal is voorzien van (cv gestookte air heater), 2 overheaddeuren (voor en achterkant), waarbij aan de voorkant een extra glaspui er tegenaan is geplaatst. Het pand is voorzien van led-verlichting, cv ketel, (basis) brandveiligheid voorzieningen en elektra (incl. krachtstroom voorbereiding).

Tevens is er een alarm installatie aanwezig met doorschakeling naar de meldkamer (kost ca. €190 p/jaar, collectieve deelname verplicht).Bolderweg 72 B:

Totaal circa 186 m² gebruiksoppervlak bestaande uit ca. 108 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 78 m² verdiepingsvloer.

De vrije hoogte van de begane grond onder de verdiepingsvloer is ca. 3.65 meter. De vrije hoogte van de verdieping is ca. 2.50 meter. Voor de verdiepingsvloer is een open ruimte van ca. 3.50 en 6.00 meter zodat met een heftruck zaken naar de verdieping kunnen worden getild. Deze hal heeft één grote (elektrische) overheaddeur van ca. 4 x 4.20 meter. Het pand is voorzien van elektra, (basis) brandveiligheid voorzieningen, watervoorziening en een toilet voorbereiding.

Tevens is er een alarm installatie aanwezig met doorschakeling naar de meldkamer (kost ca. €190 p/jaar, collectieve deelname verplicht).Bouwaard, materialen en constructie:

Het geheel bestaat uit een staalconstructie met gedeeltelijk een betonnen verdiepingsvloer. De borstwering is een geïsoleerde betonplint. De gevels bestaan uit geïsoleerde binnendozen met geprofileerde stalen buitenbeplating aan de buitenzijde afgewerkt met een coating. De scheidingswanden binnen zijn opgetrokken met betonpanelen. Het dak bestaat uit stalen dakplaten met isolatie en een PVC-dakfolie.De draagkracht van de begane grondvloer is 1.500 kg/m². Verdiepingsvloeren deels ca. 250 kg/m² voor de houten vloeren en deels 500 kg/m² voor de betonvloeren.

Het bouwjaar van het gebouw is 2006.BESTEMMING: Industrie.PARKEERGELEGENHEID:

Rondom het gebouw is parkeergelegenheid voor bezoekers.HUURSOM:

Bolderweg 72 B:

€ 795,- per maand.

Bolderweg 72 C/D:

€ 1.500,- per maand.

Het pand is BTW vrij!HUURTERMIJN:

In overleg.HUURBETALING:

Per maand vooruit.HUUROVEREENKOMST:

Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld.HUURPRIJSINDEXERING:

Jaarlijks, op basis van bovengenoemd model met bijbehorende Algemene Bepalingen.BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:

Drie maanden huur.OPLEVERING:

Per direct.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact