Bolderweg 72A en F LELYSTAD


Kenmerken

Huurprijs: € 1.250,- p.m.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 230,-
Perceel oppervlakte:
1.800 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
direct

Bedrijfshal

Oppervlakte:
560 m²
In units vanaf:
250 m²
Vrije hoogte:
680 cm
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Overhead deuren, Pantry, Toilet

TE HUURBolderweg 72 A en F LelystadAlgemeen:

Groot verzamelbedrijfspand met showroom, kantoren en opslagruimtes gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad. Het bedrijventerrein Noordersluis, gelegen in het zuidwesten van Lelystad, is circa 196 hectare groot. Op dit terrein vind je met name bedrijven in de industrie en groothandel. Maar ook zijn er dienstverlenende bedrijven en andere bedrijven met showroomfunctie gevestigd. Dit bedrijventerrein heeft derhalve een gemengd karakter. Het terrein is goed bereikbaar vanaf de snelweg A6 richting Almere/Amsterdam/Utrecht en de andere kant op richting Noord Nederland. Daarnaast bent u via de Houtribdijk snel in Noord-Holland.BEREIKBAARHEID:

De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de A6 of in het centrum. Er is eveneens een uitstekende busverbinding (op 3 minuten loopafstand).Bolderweg 72 A:

Totaal circa 250 m² gebruiksoppervlak op de begane grond met een pantry opstelling. Deze ruimte leent zich perfect voor een showroom met of zonder kantoorruimte.De vrije hoogte is ca. 2.85 meter. De ruimte is voorzien van een cv installatie en wordt met radiatoren verwarmd. De gevels zijn volledig voorzien van raampartijen waardoor de ruimte heel licht is. In de volledige ruimte is een laminaat vloer en is er een systeemplafond met LED inbouwverlichting aangebracht. Verder zijn er nog een aantal scheidingswanden aanwezig die gebruikt kunnen worden voor bijv. een opstelling van de te showen producten.

Deze ruimte kan evt. worden gehuurd in combinatie met de ruimte 72 F (zie omschrijving hieronder. In dat geval is een huurkorting bespreekbaar).

Het pand is voorzien van (basis) brandveiligheid voorzieningen. Tevens is er een alarm installatie aanwezig met doorschakeling naar de meldkamer (kost ca. €190 p/jaar, collectieve deelname verplicht).Bolderweg 72 F:

Totaal circa 310 m² gebruiksoppervlak bestaande uit ca. 125 m² showroom op de begane grond, ca. 110 m² verdiepingsvloer en een magazijnruimte van ca. 75 m², die vanuit de showroom binnendoor bereikbaar is. De verdieping is middels een grote statige trap bereikbaar.

De vrije hoogte van de showroom op de begane grond onder de verdiepingsvloer is ca. 3.15 meter. De vrije hoogte van de verdieping is ca. 3.00 meter. De vrije hoogte van het magazijn bedraagt ca. 6.80 meter.

Het pand is voorzien van elektra, (basis) brandveiligheid voorzieningen, dames en heren toilet en receptie/balie met kastenwand.

Het pand is voorzien van (basis) brandveiligheid voorzieningen. Tevens is er een alarm installatie aanwezig met doorschakeling naar de meldkamer (kost ca. €190 p/jaar, collectieve deelname verplicht).Bouwaard, materialen en constructie:

Het geheel bestaat uit een staalconstructie met gedeeltelijk een betonnen verdiepingsvloer. De borstwering is een geïsoleerde betonplint. De gevels bestaan uit geïsoleerde binnendozen met geprofileerde stalen buitenbeplating aan de buitenzijde afgewerkt met een coating. De scheidingswanden binnen zijn opgetrokken met betonpanelen. Het dak bestaat uit stalen dakplaten met isolatie en een PVC-dakfolie.

De draagkracht van de begane grondvloer is 1.500 kg/m² en de verdiepingsvloer 500 kg/m².

Het bouwjaar van het gebouw is 2006.PARKEREN:

Rondom het gebouw is parkeergelegenheid voor bezoekers.HUURSOM:

Bolderweg 72 A: € 1.250,- per maand.

Bolderweg 72 F: € 1.500,- per maand.

Het pand is BTW vrij!HUURTERMIJN:

In overleg.HUURBETALING:

Per maand vooruit.HUUROVEREENKOMST:

Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld.HUURPRIJSINDEXERING:

Jaarlijks, op basis van bovengenoemd model met bijbehorende Algemene Bepalingen.BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:

Drie maanden huur.OPLEVERING:

Per direct.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact