Argonweg 135 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 83.000,- p.j. (21% BTW)
Status:
verhuurd
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
2.513 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Neven bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
na 20012010

Bedrijfshal

Oppervlakte:
750 m²
Vrije hoogte:
700 cm
Vrije overspanning:
18 m
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Lichtstraten, Overhead deuren

Kantoorruimte

Oppervlakte:
450 m²

Terrein

Oppervlakte:
2.513 m²
Bouwhoogte:
7 m
Bruto vloeroppervlak:
200 m²

Modern Bedrijfsobject, Duurzaam en EnergiezuinigHet moderne gebouw is gelegen op bedrijventerrein Hogekant in Almere Poort. Vanaf de A-6 (afslag 3) is het pand op twee autominuten afstand gelegen en is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het bedrijventerrein is een bushalte op 5 minuten lopen. Ook de treinverbinding is uitstekend. Almere- Poort heeft een eigen NS station.OPPERVLAK:

De bedrijfsruimte met kantoor heeft een totaal oppervlak van ca. 1.200 m² verdeeld over:Kantoorruimte op de begane grond van circa 210 m², archiefruimte van circa 20 m². Kantoorruimte op de verdieping bestaande uit een kantine van circa 28 m² en drie grootte multifunctionele kamers te gebruiken als kantoor/vergaderruimte of showroom, totaal circa 220 m².De bedrijfsruimte heeft een oppervlak van circa 750 m² en is desgewenst uitbreidbaar met circa 200-300 m²

De bedrijfshal heeft een vrije overspanning van maar liefst 17,5 mtrVOORZIENINGEN:De bedrijfsruimte bestaat uit een bedrijfshal c.q. magazijn voorzien van: krachtstroom, twee overheaddeuren, 4 dakkoepels, een betonnen vloer, brandhaspels, ramen voorzien van screens, LED TL-verlichtingsarmaturen. De vrije hoogte van de hal bedraagt ca. 7 meter en de draagkracht van de vloer bedraagt ca. 1.500 kg m².De kantoorruimte is o.a. voorzien van: open kantoortuin op de begane grond, een intercominstallatie, vloerverwarming en vloerkoeling, vloerbedekking, kabelgoten, brandmelders en te openen draai/-kiep ramen voorzien van screens. De kantoorverdieping is voorzien van een kantineruimte met keukenblok (voorzien van vaatwasser en close-in boiler) en drie ruime kantoorkamers. In één van de kamers bevindt zich hier een deur naar het balkon.

Zowel de begane grond alsmede de verdieping beschikken over een separate moderne dames en heren toiletgroep. De begane grond beschikt tevens over een mindervaliden toilet en douche.Het gebouw is beveiligd middels een alarmsysteem en een brandmeldinstallatie.BIJZONDERHEDEN:Het gebouw beschikt over een waterpompinstallatie, welke op een energiezuinige manier (per kamer) voor warmte zorgt in de winter en voor en koeling in de zomer. Er zijn daarom GEEN stadsverwarmingskosten!- Het pand is voorzien van een wasplaatsinstallatie met vetafscheiding aan de achterzijde van het pand

- Energielabel A++

- Energiezuinige LED verlichting in de bedrijfshal

- 5 toiletten

- 6 dakkoepels

- Ramen in de zijgevels van de bedrijfsruimte

- Vrije overspanning van 17,5 mtr

- Vloerverwarming en vloerkoeling

- 18 parkeerplaatsen

- Verhard buitenterrein achter het pand van circa 675 m2

- Toilet en douche in de bedrijfshalPARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein beschikt men over 18 parkeerplaatsen.Perceel van maar liefst 2.513 m2HUURSOM:

De huursom voor het eerste jaar bedraagt € 83.000,-- te vermeerderen met de wettelijke BTW. Deze aantrekkelijke korting wordt u aangeboden bij een huurcontract van 5 jaar. Voor de jaren na het eerste jaar bedraagt de huursom € 98.000,-- per jaar, te vermeerderen met de wettelijke BTW.De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de B.T.W. niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.HUURPERIODE:

De huurperiode bedraagt 5 jaar en een optieperiode van vijf jaar.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om het pand te bezichtigen!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.Video's  |  360 graden foto's

Video Argonweg135 1362AD Almere

Contact