Randstad 21 61 Almere

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.400,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakte
235 m2
Perceel oppervlakte
512 m2
Oppervlakte kantoorruimte
235 m2
In units vanaf
Niet beschikbaar
Aantal lagen
2

TE HUUR: Kantoorvilla Randstad 2161 te Almere-Stad

Markante, vrijstaande kantoorvilla op zichtlocatie met parkeren op eigen terrein.

LIGGING:
Deze bijzonder fraai vormgegeven kantoorvilla is gelegen op een zichtlocatie aan de Randstaddreef in een groene omgeving op het kleinschalige en gemengde bedrijventerrein Randstad 21. Dit bedrijvenpark ligt direct aan de Landdrostdreef en Randstaddreef. Door de gunstige centrale ligging is het object uitstekend bereikbaar. Het centrum van Almere is op loopafstand binnen 5 minuten bereikbaar.

De kleinschalige opzet van de kantoorgebouwen op deze locatie garandeert elke gebruiker een blijvende eigen identiteit en herkenbaarheid. De kantoorgebouwen zijn ontwikkeld voor middelgrote en kleinere dienstverlenende bedrijven die prijs stellen op een representatieve huisvesting. In de directe omgeving bevindt zich het zakencentrum met diverse hoogwaardige kantoorgebouwen, waaronder het WTC, de Rabotoren en de Eurotoren.

De mix van sferen en de uitstekende ligging maken Randstad een zeer aantrekkelijke vestigingsplek voor wie wel nabij, maar niet in het stadscentrum gevestigd wil zijn.

BEREIKBAARHEID:
Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Almere.

Openbaar vervoer:
Het bedrijventerrein is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal NS- en busstation zijn op korte afstand gelegen.

OPPERVLAK:
Het kantoorgebouw heeft een totaal oppervlak van circa 235 m², verdeeld over 2 bouwlagen. Het pand is gelegen op een ruim perceel van 512 m².

VOORZIENINGEN:
De kantoorvilla heeft een uitstekend opleveringsniveau en is o.a. voorzien van diverse kantoorkamers, een panrty, en een toilet per verdieping. De kantoorruimte is o.a. voorzien van: airco, inbouwarmaturen en te openen ramen.

ONTWERP:
Het bijzonder fraai vormgegeven kantoorgebouw heeft diverse internationale prijzen gewonnen (onder meer in Japan). Het is gebouwd door Meijer & Van Schooten die onder meer later ook het (voormalige) hoofdkantoor van ING (De Schoen) in Amsterdam hebben gebouwd.

PARKEREN:
Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen.

HUURSOM:
€ 2.400,- per maand, te vermeerderen met de verschuldigde btw.

Bij de huurprijs vindt jaarlijkse indexering plaats, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

HUURVOORWAARDEN:
– De minimale huurtermijn bedraagt 3 jaar
– Betaling huur per kwartaal of maand vooruit
– De opzegtermijn is 12 maanden voor het einde van de huurperiode
– Zekerheidsstelling van 3 maanden huur te vermeerderen met de verschuldigde btw.

BANKGARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

OPLEVERING:
In overleg

BESTEMMING:
Kantoor- en bedrijfsruimte. Informatie betreffende gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Almere.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden

Klik hieronder om de brochure te downloaden

Brochure downloaden