Zuidersluisweg 41 LELYSTAD


Kenmerken

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
710 m²
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Betonvloer, Overhead deuren, Toilet

TE KOOPMultifunctionele bedrijfsruimteAdres: Zuidersluisweg 41 te LelystadHet bedrijfsgebouw is momenteel verdeeld in 3 units.Oppervlak:

Unit A: totaal circa 255 m² BVO, waarvan circa 150 m² bedrijfsruimte en circa 100 m² gelegen op de verdieping.

Unit B: totaal circa 185 m² BVO, waarvan circa 150 m² bedrijfsruimte en circa 50 m² gelegen op de verdieping.

Unit C: totaal circa 270 BVO, waarvan circa 150 m² bedrijfsruimte en circa 125 m² gelegen op de verdieping.VOORZIENINGEN:

De draagkracht van de begane grondvloeren bedraagt: circa 1.500 kg/m².

Unit A:

De bedrijfshal is voorzien van een overheaddeur, separate loopdeur, een zij-entree met loopdeur, tl-verlichting, meterkast, toilet en te openen ramen.In de hal is een houten verdiepingsvloer gemaakt. De verdieping is voorzien van een open (magazijn)ruimte, een kantoorruimte met systeemplafond met inbouwverlichting, radiatoren, ramen, en een pantry.Unit B:

De bedrijfshal is voorzien van een overheaddeur, separate loopdeur, verlichting, toilet en een klein magazijn. Achter in de hal is een aparte ruimte zonder ramen met een daarboven een zoldervloer. Deze vloer is voorzien van een pantry en tl-verlichting.Unit C:

De bedrijfshal is voorzien van een twee overheaddeuren (een kleine overheaddeur aan de achterzijde), separate loopdeur, krachtstroom, tl-verlichting en ramen. De verdieping is voorzien van een open magazijn, 2 kantoorruimten voorzien van systeemplafond met inbouwverlichting, radiatoren te openen ramen, een pantry en een archiefruimte.PARKEERGELEGENHEID:

Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.VRAAGPRIJS:

€ 299.000,-- k.k.

Standaard ROZ voorwaarden.OPLEVERING:

Per direct mogelijk.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.

Contact