Zandzuigerstraat 93 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 1.295,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Neven bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
na 20012010

Bedrijfshal

Oppervlakte:
150 m²
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Overhead deuren, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
150 m²

ZANDZUIGERSTRAAT 91-101 POLDERVLAK IN ALMERE-BUITENNOG ÉÉN UNIT TE HUUR aan de Zandzuigerstraat 93Locatie:

De bedrijfsunit is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Poldervlak in Almere-Buiten. Het gunstig gesitueerde bedrijventerrein is via de Hogering of Tussenring direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.Oppervlak:

Het totaal oppervlak is verdeeld over twee bouwlagen van ca. 150 m². Dus maar liefst 300 m² per bedrijfsunit.Voorzieningen:

De bedrijfsruimte is ca. 3 meter hoog en is o.a. voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur van ca. 2.80 meter hoog en ca. 4 meter breed en heeft een monoliet afgewerkte vloer. In het pand is een goederenlift aanwezig waardoor de verdieping (deels) als opslagruimte of magazijn gebruikt kan worden. "Daardoor kan optimaal gebruik worden gemaakt van de begane grond en van de verdieping".

De verdieping is deels voorzien van een laminaat vloer, een tussenwand, een keukentje met boiler en enkele kantoortafels.Op de verdieping is ruimte voor kantoorruimte en bedrijfsruimte.Ventilatie d.m.v. draai- kiep ramen, een krachtstroomaansluiting, extra elektravoorzieningen en een alarmsysteem.De maximale draagkracht van de vloer in de bedrijfshal op de begane grond bedraagt ca. 1.500 kg/m².

De draagkracht van de verdiepingsvloer bedraagt ca. 250 kg/m².Parkeren:

Op het eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Iedere unit beschikt over 3 parkeerplaatsen voor de deur.Huursom:

€ 1.295,- per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur.

Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.Servicekosten:

Nader vast te stellen. Als voorschot op basis van nacalculatie.Bankgarantie/waarborgsom

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.Huurovereenkomst: bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.Huurbetaling: huurbetaling per maand vooraf.Huurperiode: is bespreekbaar.Huurprijsaanpassing:

Conform jaarlijkse indexering op basis van de Consumenten Prijs aanpassing: Index reeks alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS, voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.Oplevering: In overleg.Voor meer informatie bel: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtigen!Informatie:

Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting.

Randstad 20-25, 1314 BB ALMERE

Telefoonnummer 036-5383222

e-mail : bog@vanwestrhenen.nl

internet: www.vanwestrhenen-bog.nl

Contact