Zandzuigerstraat 95 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 975,- p.m. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Neven bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
na 20012010

Bedrijfshal

Oppervlakte:
150 m²
Vloerbelasting:
1500 kg / m2

Kantoorruimte

Oppervlakte:
150 m²

ZANDZUIGERSTRAAT 95 POLDERVLAK IN ALMERE-BUITEN NU MET AANTREKKELIJKE HUURKORTING

TE HUUR: Aan de Zandzuigerstraat 95 is een bedrijfsunit van 300 m² beschikbaar.

Deze is eventueel te koppelen aan de bedrijfsunit op nummer 93 van eveneens 300 m².Locatie:

De bedrijfsunits zijn gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Poldervlak in Almere-Buiten. Het gunstig gesitueerde bedrijventerrein is via de Hogering of Tussenring direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.Oppervlak:

Het totaal oppervlak is verdeeld over twee bouwlagen van ca. 150 m². Dus maar liefst 300 m² per bedrijfsunit.Voorzieningen:

De bedrijfsruimte is ca. 3 meter hoog en is o.a. voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur van ca. 2.80 meter hoog en ca. 4 meter breed en heeft een monoliet afgewerkte vloer. De maximale draagkracht van de vloer in de bedrijfshal op de begane grond bedraagt ca. 1.500 kg/m². De bedrijfsruimte beschikt over de basis voorzieningen.Op de verdieping is ruimte voor kantoorruimte en bedrijfsruimte.Ventilatie d.m.v. draai- kiep ramen. De draagkracht van de verdiepingsvloer bedraagt ca. 250 kg/m². De vrije hoogte ca. 3 meter.Parkeren:

Op het eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Iedere unit beschikt over 3 parkeerplaatsen voor de deur.Huursom:

Voor de bedrijfsunit aan de Zandzuigerstraat 95 bieden wij u nu een zeer aantrekkelijke huurkorting. U huurt het eerste jaar voor nog geen € 40,- per m2 per jaar!

Bij een huurcontract van minimaal drie jaar betaalt u in het eerste jaar slechts: € 975,- per maand. In het tweede jaar bedraagt de huur € 1.200,- per maand en vanaf het derde jaar € 1.350,- per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur.

Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.Servicekosten:

Nader vast te stellen. Als voorschot op basis van nacalculatie.Bankgarantie/waarborgsom

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.Huurovereenkomst: bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.Huurbetaling: huurbetaling per maand vooraf.Huurperiode: is bespreekbaar.Huurprijsaanpassing:

Conform jaarlijkse indexering op basis van de Consumenten Prijs aanpassing: Index reeks alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS, voor het eerst een jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.Oplevering: In overleg.Voor meer informatie bel: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om de bedrijfsunit te bezichtigen!Informatie:

Van Westrhenen Bedrijfshuisvesting.

Randstad 20-25, 1314 BB ALMERE

Telefoonnummer 036-5383222

e-mail : bog@vanwestrhenen.nl

internet: www.vanwestrhenen-bog.nl

Contact