Xenonstraat 162 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 850,- p.m.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
70 m²
Vrije hoogte:
280 cm
Vloerbelasting:
1000 kg / m2
Voorzieningen:
Overhead deuren

Kantoorruimte

Oppervlakte:
70 m²

TE HUUR

Multifunctionele bedrijfsunit

Adres: Xenonstraat 162 te AlmereDeze fraaie bedrijfsruimte met kantoor is gebouwd in 2006 en maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw en is uitermate geschikt voor bedrijven met een showroom functie, perifere detailhandel of horeca.De bedrijfsunit is vanaf de A-6 (afslag 3) op drie autominuten afstand gelegen en is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het bedrijventerrein bevindt zich een bushalte en in de nabije omgeving is het NS station van Almere Poort gelegen.OPPERVLAK:

Het totaal oppervlak van de bedrijfsunit bedraagt ca. 140 m²

Ca. 70 m² bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond.

Ca. 70 m² kantoorruimte, gelegen op de verdieping.VOORZIENINGEN:De begane grond is voorzien van een overheaddeur, betegelde vloer en een pantry. Via een hardhouten trap bereikt men de verdieping.

De verdieping is ingericht als kantoorruimte en voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting en een pantry.

De unit is tevens voorzien van plaatradiatoren, een mechanische ventilatiesysteem, alarminstallatie, een toilet, hardhouten kozijnen met draai/-kiep beslag.PARKEERGELEGENHEID:

Op het terrein is er parkeergelegenheid aanwezig.HUURSOM:

850,-- euro per maand, te vermeerderen met de wettelijke BTW.De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.SERVICEKOSTEN:

De servicekosten bedragen 15,-- euro per maand, te vermeerderen met BTW.

Onder de servicekosten vallen de navolgende zaken:

glasbewassing aan de buitenzijde van de unit.

Huurder zal zelf zorg dragen voor de contracten met de nutsbedrijven.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

Vanaf 3 jaar bespreekbaar.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact