Televisieweg 2. ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 95,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
2.600 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
1991-2000
Oppervlakte:
881 m²

TE HUUR

Kantoorruimte op een UNIEKE locatie.

Adres: Televisieweg 2 te Almere-Stad.Dit vrijstaande en representatieve kantoorgebouw heeft een unieke ligging en is direct gelegen op een fraaie zichtlocatie aan de Havendreef in Almere-Stad. Het kantoorgebouw is nabij de A6 gelegen. Daarnaast heeft het bedrijventerrein uitstekende mogelijkheden met betrekking tot het openbaar vervoer.OPPERVLAK:

Het kantoorgebouw heeft een totaal oppervlak van ca. 2.662 m².

Op dit moment is de eerste verdieping beschikbaar voor de verhuur. Deze verdieping kan in zijn geheel (ca. 881 m²) of per halve bouwlaag 461 m² of 420 m²) gehuurd worden.VOORZIENINGEN:

Entree met toegang naar centrale ruimte met receptiebalie. Vanuit deze ruimte heeft men toegang tot de linker- en rechtervleugel van het kantoorgebouw, waar zich diverse kantoorkamers bevinden. Tevens bevindt zich in de centrale ruimte het trappenhuis en de lift.De kantoorverdieping is verdeeld in diverse kantoorkamers en is o.a. voorzien van: airco, systeemplafonds met inbouwverlichting, kabelgoten, systeemwanden, vloerbedekking een toiletgroep en een pantry.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein zijn er 20 parkeerplaatsen beschikbaar à € 450,- euro per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW.HUURSOM

€ 95,- euro per m², per jaar te vermeerderen met de wettelijke BTW.Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact