Schutweg 22 LELYSTAD


Kenmerken

Vraagprijs: € 69.000,- k.k.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
114 m²
In units vanaf:
114 m²
Vrije hoogte:
300 cm
Vloerbelasting:
1000 kg / m2
Voorzieningen:
Overhead deuren

TE KOOP

Representatieve bedrijfsunit

Adres: Schutweg 22 te LelystadDe beschikbare bedrijfsunit is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Noordersluis.OPPERVLAK:

Het totaal oppervlak bedraagt circa. 114 m².

Begane grond: circa 58 m².

Verdieping: circa 56 m².VOORZIENINGEN:

De begane grond is o.a. voorzien van: een vloeistofdichte vloer met een draagkracht van circa 1.000 kg/m², een overheaddeur, led verlichting (middels sensoren), wanden voorzien van stucwerk en krachtstroom in de meterkast.

De vrije hoogte van de hal bedraagt circa 3 meter.De unit is voorzien van een verdiepingsvloer, welke bereikbaar is middels een vaste trap.

De verdieping is voorzien van een laminaatvloer, led verlichting en elektra.Ter overname worden diverse zaken aangeboden.PARKEERGELEGENHEID:

Op het terrein is er 1 parkeerplaats beschikbaar.KOOPSOM:

€ 69.000,-- k.k.

Standaard ROZ voorwaarden.SERVICEKOSTEN:

De servicekosten bedragen € 50,-- per maand.Onder de servicekosten vallen de navolgende diensten en leveringen: verzekering, klein onderhoud, verenigingskosten (administratie en beheer), erfpacht en donatie onderhoudsfonds.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact