Schoutstraat 49A+B ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 395.000,- k.k. (21% BTW)
Status:
verkocht
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
225 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Neven bestemming:
winkelruimte
Aanvaarding:
direct
Oppervlakte:
173 m²

Unieke beleggingskans in het centrum van Almere Stad.Twee verhuurde multifunctionele units op de begane grond van "Het Schouthuis"

Adres: Schoutstraat 49 A+B te Almere Stad.In het centrum van Almere-Stad bevinden zich deze twee moderne en representatieve, multifunctionele units op de begane grond van het gebouw "Het Schouthuis". Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de Schoutstraat. Door de gunstige ligging aan de rand van het winkelcentrum (stadshart) zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Direct voor de deur bevindt zich de "schoutgarage", een ruime parkeergarage (betaald parkeren) tevens zijn er in de directe omgeving parkeermogelijkheden aan de openbare weg alsmede op diverse parkeerterreinen (betaald parkeren).OPPERVLAK:

De begane grond beschikt over twee units:

49A: 86 m² v.v.o

49B: 87 m² v.v.o

Totaal: 173 m² v.v.o

Het pand wordt gesplitst in appartementsrechten.VOORZIENINGEN:

De twee units hebben elk een eigen entree. Het gebouw is o.a. voorzien van: kabelgoten, scheidingswanden, een alarmsysteem, deels airconditioning, opbouwverlichtingsarmaturen, draai-/kiepramen, stadsverwarming middels individueel regelbare radiatoren en een pantry en toiletgroep. De begane grond is deels voorzien van een fraaie Noorse leisteenvloer.DOELGROEP:

De begane grond is verdeeld in twee units. De verdiepingen zijn verhuurd aan twee bedrijven uit de zakelijk dienstverlening.

Het object is o.a. dermate geschikt voor uitzendbureaus, financiële en zakelijke dienstverlening, gemeentelijke diensten, etc.BEREIKBAARHEID:

Het gebouw is gelegen in het centrum van Almere-Stad, direct bij het NS- en busstation van Almere CS. Hierdoor is het uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met het eigen vervoer.PARKEERGELEGENHEID:

Direct voor de deur bevindt zich de ruime parkeergarage "De Schoutgarage" (betaald parkeren). In de directe omgeving zijn er veel parkeermogelijkheden aan de openbare weg alsmede op diverse parkeerterreinen en overige garages (eveneens betaald parkeren).BELEGGING:

De twee units zijn beiden of afzonderlijk van elkaar te koop.

Huuropbrengst € 32.800,- op jaarbasis voor beide units.

Huuropbrengst 49A: € 16.000,- per jaar

Huuropbrengst 49B: € 16.800,- per jaarHet object is geheel verhuurd aan 2 verschillende bedrijven. Het huurcontract van 49A heeft een looptijd tot 31-03-2019 en wordt jaarlijks stilzwijgend met een jaar verlengd. Het huurcontract van 49B heeft een looptijd tot 31-3-2018 en kan daarna telkens met een jaar worden verlengd. Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek alle details en voorwaarden te bespreken.VRAAGPRIJS:

49A+B: € 395.000,-- euro k.k., exclusief BTW.Voor de units afzonderlijk: 49A: € 195.000,- k.k. en 49B: € 200.000,-- k.k. exclusief btw.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact