Schoutstraat 49A ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 195.000,- k.k. (21% BTW)
Status:
verkocht onder voorbehoud
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
225 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Oppervlakte:
86 m²

Unieke beleggingskans in het centrum van Almere Stad.Verhuurde multifunctionele unit op de begane grond van "Het Schouthuis"

Adres: Schoutstraat 49 A te Almere Stad.In het centrum van Almere-Stad bevindt zich deze moderne en representatieve unit op de begane grond van het gebouw "Het Schouthuis". Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de Schoutstraat. Door de gunstige ligging aan de rand van het winkelcentrum (stadshart) zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Direct voor de deur bevindt zich de "schoutgarage", een ruime parkeergarage (betaald parkeren) tevens zijn er in de directe omgeving parkeermogelijkheden aan de openbare weg alsmede op diverse parkeerterreinen (betaald parkeren).OPPERVLAK:

49A: 86 m² v.v.oEventueel is ook de naastgelegen unit van 87 m² v.v.o. (49B) te koop.

Het pand wordt in appartementsrechten gesplitst.VOORZIENINGEN:

De multifunctionele ruimte heeft een eigen entree. Het gebouw is verder o.a. voorzien van: kabelgoten, scheidingswanden, een alarmsysteem, deels airconditioning, opbouwverlichtingsarmaturen, stadsverwarming middels individueel regelbare radiatoren en een pantry en toiletgroep. De begane grond is deels voorzien van een fraaie Noorse leisteenvloer.DOELGROEP:

De begane grond is verdeeld in twee units. De verdiepingen zijn verhuurd aan twee bedrijven uit de zakelijk dienstverlening.

Het object is o.a. dermate geschikt voor uitzendbureaus,financiële en zakelijke dienstverlening, gemeentelijke diensten, etc.BEREIKBAARHEID:

Het gebouw is gelegen in het centrum van Almere-Stad, direct bij het NS- en busstation van Almere CS. Hierdoor is het uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met het eigen vervoer.PARKEERGELEGENHEID:

Direct voor de deur bevindt zich de ruime parkeergarage "De Schoutgarage" (betaald parkeren). In de directe omgeving zijn er veel parkeermogelijkheden aan de openbare weg alsmede op diverse parkeerterreinen en overige garages (eveneens betaald parkeren).BELEGGING:

Huuropbrengst unit 49A: € 16.000,- per jaar.De huuropbrengst van de naastgelegen unit (49B) bedraagt: € 16.800,- per jaarDe huuropbrengst voor beide units samen is daarmee: € 32.800,- per jaar.Het huurcontract van 49A heeft een looptijd tot 31-03-2019 en wordt jaarlijks stilzwijgend met een jaar verlengd. Het huurcontract van 49B heeft een looptijd tot 31-3-2018 en kan daarna telkens met een jaar worden verlengd. Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek alle details en voorwaarden te bespreken.VRAAGPRIJS:

49A: € 195.000,- k.k. of 49B: € 200.000,- k.k., exclusief BTW.

De vraagprijs voor beide units gezamenlijk bedraagt: € 395.000,- euro k.k. exclusief btw.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact