Randstad 22171 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 115,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 13,-
Perceel oppervlakte:
5.700 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg, Goedkeuring door eigenaar
Bouwjaar:
1991-2000
Oppervlakte:
375 m²

TE HUUR

Randstad Park

Representatieve kantoorruimte

Adres: Randstad 22-171 te Almere Stad.De ligging is ideaal: op een open zichtlocatie aan de Randstaddreef vlakbij de afslag van de A6 naar Almere Stad, op loopafstand van centrum en station. Randstad Park bestaat uit zes traditioneel gebouwde kantoorgebouwen. De kantoorgebouwen hebben een eigen identiteit en staan ruim op het riante perceel dat een parkachtige inrichting kent. De gebouwen zijn modern, licht flexibel indeelbaar en ruim van opzet met alle eigentijdse voorzieningen. En parkeren? Geen enkel probleem, er is volop parkeergelegenheid op het eigen terrein.Het is geen wonder dat juist betere bedrijven bewust kiezen voor Randstad Park als vestigingsplaats vanwege de fraaie entourage én de perfecte bereikbaarheid. Per auto én per openbaar vervoer. De nabijheid van gerenommeerde bedrijven zoals Sara en de aanwezigheid van glasvezelbekabeling op het Kantorenpark dragen bij aan het zeer aantrekkelijke karakter van deze locatie.Kantorenpark Randstad is voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatieve kantoorruimte met uitstraling en een goede bereikbaarheid.OPPERVLAK:

De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een totaal oppervlak van ca. 375 m².VOORZIENINGEN:

Het hoogwaardig afgewerkte kantoorgebouw is o.a. voorzien van: een koelinstallatie (per kantoorkamer regelbaar), kabelgoten, verwarming middels individueel regelbare paneelradiatoren, een systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, buitenzonwering d.m.v. screens, een pantry en een toiletgroep. Als extra beveiliging is het eigen terrein afgesloten d.m.v. automatische slagbomen.ICT gebruik:

Het kantoorgebouw is eveneens voorzien van glasvezelbekabeling en breedband internetvoorzieningen, waardoor bedrijven direct aan internet kunnen worden gekoppeld. De geleverde dienstverlening ondersteunt een betere bereikbaarheid van bijvoorbeeld e-mail verkeer en de eigen website.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein beschikt men, per verdieping, over 8 parkeerplaatsen à 650,-- euro per parkeerplaats, per jaar, te vermeerderen met de wettelijke BTW.HUURSOM:

€ 115,- per m², per jaar, te vermeerderen met de wettelijke BTW.Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.SERVICEKOSTEN:

De servicekosten (voorschot) per verdieping bedragen: 13 euro per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijke BTW.

(e.e.a. op basis van nacalculatie).Ten aanzien van nutsvoorzieningen ten behoeve van de gehuurde ruimte dient huurder zelf zorg te dragen bij de daartoe aangewezen instellingen.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222.Meer informatie kunt u ook vinden op de projectwebsite: www.kantorenalmere.nlDeze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Project website


Contact