Noordmark 73 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 678.000,- k.k.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1.208 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Neven bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
1991-2000

Bedrijfshal

Oppervlakte:
300 m²
Vloerbelasting:
1250 kg / m2
Voorzieningen:
Lichtstraten, Overhead deuren

Kantoorruimte

Oppervlakte:
250 m²

Terrein

Oppervlakte:
300 m²

TE KOOP

Vrijstaande woning met vrijstaande bedrijfsruimte

Adres: Noordmark 72 en 73 te Almere HavenDe ideale combinatie van wonen en werken met veel privacy!

Twee huisnummers met de mogelijkheid van fiscale verdeling tussen woonruimte en bedrijfsruimte!De beschikbare vrijstaande woning met bedrijfsruimte is gelegen in Almere-Haven in een rustige en vriendelijke omgeving, met in de directe nabijheid veel groenvoorzieningen.Almere Haven is zeer gunstig gelegen nabij de A-6 en kenmerkt zich door veel groenvoorzieningen. Met name de Noordmark is bijzonder gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer, winkels en scholen. In de directe omgeving bevinden zich voornamelijk kleinschalige ambachtelijke bedrijven.ALGEMEEN:

Het bedrijfsgebouw heeft een totaal oppervlak van ca. 550 m², verdeeld in een bedrijfshal met overheaddeur van ca. 175 m² en multifunctionele ruimte, heden in gebruik als kantoor en showroom van ca. 375 m².

De vrijstaande woning heeft een totaal oppervlak van ca. 150 m².

Verhard buitenterrein van ca. 300 m².

Het oppervlak van het perceel bedraagt ca. 1.208 m².INDELING WONING:

Het woonhuis van ca. 150 m² beschikt over een bijkeuken, woonkamer met eetgedeelte en open keuken. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, waaronder een wasemkap, een kookplaat, een oven, een koelkast en een vaatwasser. De woonkamer is eveneens voorzien van een fraaie houtkachel. Op de begane grond is ook nog een aparte kantoorkamer en een toilet.

Via de schuifpui in de woonkamer is het buitenterras bereikbaar. Bijzonder is de Brustor B-200 terrasoverkapping met windscreen en gemotoriseerde draaiende dak lamellen. De overkapping is zonregulerend, wind en waterdicht en zorgt voor een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de lente tot het najaar aangenaam toeven is. De overige ramen aan de woonkamerzijde zijn eveneens voorzien van zonwering! De open woon - eetkamer beschikt over een plavuizen vloer en is voorzien van vloerverwarming.

Via de hardhouten trap in de hal bereikt men de verdieping. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan een slaapkamer met balkon. De slaapkamer met balkon kan worden verdeeld in twee slaapkamers, waardoor totaal drie slaapkamers op de verdieping kunnen worden gerealiseerd. De badkamer is voorzien van een toilet, een wastafel, ligbad en separate douche.INDELING BEDRIJFSGEBOUW:

Entree, showroom, rechts daarvan de entree naar de bedrijfsruimte met overheaddeur, lichtstraat en deels een entresolvloer. Vanaf de showroom is links het kantoorgedeelte met daarbij behorende voorzieningen, zoals een vergaderruimte, diverse kantoorkamers en een keuken.Tussen de bedrijfsruimte en de woning is een ruimte houten buitenbergruimte.Zowel de woning alsmede de bedrijfsruimte zijn uitstekend beveiligd middels een alarmsysteem.PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein.VRAAGPRIJS:

678.000,-- euro k.k.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact