Makassarweg 77 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 600,- p.m.
Status:
verhuurd
Type:
Winkelruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 25,-
Perceel oppervlakte:
1 m²
Hoofd bestemming:
winkelruimte
Neven bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
74 m²
Verkoop vloer oppervlakte:
74 m²
In units vanaf:
74
Front breedte:
500 cm
Aantal verdiepingen:
1
Welstandsklasse:
C2
Branche beperking:
nee
Horeca toegestaan:
nee
Bijdrage winkeliers vereniging:
nee
Personeel ter overname:
nee
Bouwjaar:
na 20012010

TE HUUR:

Moderne, commerciële ruimte aan de Makassarweg 77 in Almere BuitenLocatie

De Makassarweg ligt in Almere-Buiten nabij NS Station Oostvaarders. In de directe omgeving is het winkelcentrum Almere Buiten gevestigd. Daarnaast is op korte afstand een Albert Heijn gelegen.De Makassarweg is direct gelegen aan de Evenaar, een afwisselende strook met een aantrekkelijke mix van wonen, werken, sport en plezier. Woningbouw, een supermarkt, een kinderdagverblijf, een buurtcentrum en een gezondheidscentrum, horeca en diverse sportieve en religieuze voorzieningen hebben hier een plek.Oppervlakte winkelruimte:

Circa 74 m² winkel-, kantoor-/praktijkruimte op begane grond. De ruimte beschikt over een toilet, bergruimte, keukenblok en een aparte (kantoor)kamer.Parkeren:

Openbare parkeerplaatsen.Huurprijs:

€ 600,- per maand, exclusief BTW.Servicekosten:

€ 25,00 euro per maand exclusief BTW

- Tuinonderhoud

- Riool ontstoppenNutsvoorzieningen:

Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname/afsluiten in het gehuurde van (stads)verwarming, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.Zekerheidstelling:

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.Indexering:

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).Betalingen:

Per maand vooruit te voldoen.Huurovereenkomst:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.Huurperiode:

5 + 5 jaar

Bespreekbaar is 2 + 3 + 5 jaarOplevering:

In overleg.Voorbehoud

Onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact