Haak 38 ALMERE


Kenmerken

Huurprijs: € 1.125,- p.m. (21% BTW)
Status:
verhuurd
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 85,-
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Bouwjaar:
1981-1990
Oppervlakte:
160 m²

TE HUURRepresentatieve kantoor-/praktijkruimte in centrum van Almere HavenAdres: Haak 38 te Almere-HavenDeze zeer goed onderhouden kantoor/praktijkruimte is gelegen in het centrum van Almere-Haven in de plint van een kleinschalig appartementencomplex. Het pand is per direct beschikbaar.

Het fraaie pand is omgeven door diverse winkels: supermarkten, horeca, culturele instellingen en dienstverleners. Het centrum van Almere Haven is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad.OPPERVLAK:

Circa 160 m² kantoor-/praktijkruimte op de begane grond.VOORZIENINGEN:

De ruimte is voorzien van een pantry (circa 25 m²), toiletblok (circa 10 m²) en een opbergkast (circa 3 m²) en heeft een systeemplafond. Het pand is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde (aan busbaan) met deuren te openen. Op het terrein aan de voorzijde van het pand zijn gratis parkeerplaatsen in ruime mate beschikbaar.HUURSOM:

€ 1.125,- euro per maand.SERVICESKOSTEN:

Circa € 85,- per maand. De servicekosten zijn bestemd voor: verwarmingskosten warmtemeter, ontstoppen riolering, water, glasverzekering en administratiekosten.BANKGARANTIE:

Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.HUUROVEREENKOMST:

Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.HUURPERIODE:

Vanaf 2 of 3 jaar bespreekbaar.OPLEVERING:

Per direct.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact