Gaffel 22 ZEEWOLDE


Kenmerken

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Huurprijs: € 25.000,- p.j. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
Perceel oppervlakte:
1.185 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
498 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte:
80 m²

TE KOOP TE HUURBedrijfsruimte met kantoorruimteAdres: Gaffel 22 en/of 24 te Zeewolde.Deze twee multifunctionele bedrijfsunits zijn gelegen op bedrijventerrein "Schepenveld" in Zeewolde. Schepenveld is een middenschalig gemengd bedrijventerrein, met een specifiek werkmilieu, met als doelgroepen productie, bouw, opslag en distributie/groothandel.OPPERVLAK:

Gaffel 22:

Totaal oppervlak: circa 430 m², waarvan circa 190 m² bedrijfsruimte en circa 240 m² kantoorruimte.Gaffel 24:

Totaal oppervlak: circa 578 m², waarvan circa 498 m² bedrijfsruimte en circa 80 m² kantoorruimte.VOORZIENINGEN:

Gaffel 22:

De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van: een betonvloer, overheaddeur, tl-verlichting, dakkoepel, heater, elektra en een entresolvloer. In de bedrijfsruimte is er extra kantoorruimte gecreëerd, voorzien van systeemplafonds met inbouwverlichting, vloerbedekking, airco-units, kabelgoten, individueel regelbare radiatoren, pantry, toiletgroep en een werkkast met opstelplaats van de cv-ketel.Kantoorruimte eerste verdieping:

Overloop, twee grote kantoorkamers, spreekkamer, een pantry en een toiletgroep. De kantoorruimte is voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds met inbouwverlichting, individueel regelbare radiatoren, kabelgoten en airco-units.Gaffel 24:

De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van: een betonvloer, een elektrisch bedienbare overheaddeur, tl-verlichting, dakkoepel, heater, elektra en een entresolvloer.Kantoorruimte begane grond: entree, diverse kantoorruimten, toiletgroep en een werkkast met opstelplaats van de cv-ketel.Kantoorruimte eerste verdieping:

Overloop, twee kantoorkamers, twee archiefruimten en een kantineruimte voorzien van inbouwkeuken met koelkast en elektrische kookplaat. De kantoorruimte is voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds met inbouwverlichting, individueel regelbare radiatoren, kabelgoten en airco-units.PARKEERGELEGENHEID:

Direct voor de deur zijn er zes (openbare) parkeerplaatsen.VRAAGPRIJS:

BEIDE UNITS SAMEN:

€ 549.000,-- k.k.Gaffel 22:

€ 275.000,-- k.k..Gaffel 24:

€ 295.000,-- k.k.Standaard ROZ voorwaarden.HUURSOM:

Gaffel 22:

€ 25.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact