G.T. Rietveldstraat 182 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 695.000,- k.k. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1.145 m²
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bouwjaar:
na 20012010
Oppervlakte:
555 m²

TE KOOPModern, zelfstandig kantoorpand op zichtlocatie met ruime parkeergelegenheidAdres: G.T. Rietveldstraat 182 te Almere-BuitenDit fraaie, zelfstandige kantoorgebouw "Rietveld Staete" is gelegen op een goed bereikbare zichtlocatie aan de Polderdreef in de Bouwmeesterbuurt te Almere- Buiten. Winkelcentrum Buitenmere en Doemere liggen op korte afstand. Het pand beschikt over meerdere kantoorkamers, een snelle internetverbinding en een groot aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.BEREIKBAARHEID:

Het gunstig gesitueerde object is via de Hogering of Tussenring direct aangesloten op de A6 en is hierdoor uitstekend bereikbaar. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken.OPPERVLAK:

Ca. 555 m² kantoorruimte, verdeeld over 280 m² kantoorruimte op de begane grond en 275 m² op de 1e verdieping. De kantoorruimte is verdeeld over diverse kantoorkamers, twee archiefruimten, een ontvangstbalie, keuken en een vergaderkamer voor gezamenlijk gebruik.VOORZIENINGEN:

Het moderne kantoorpand is voorzien van airco, systeemplafonds met inbouwverlichting, te openen ramen, een moderne, grote keuken met inbouwapparatuur, twee archiefruimten, een kleine opslagruimte met douche, diverse toiletten en een mindervalidentoilet, vloerverwarming, een snelle internetverbinding en alarmsysteem.PARKEERGELEGENHEID:

Ruime parkeergelegenheid (circa 24 parkeerplaatsen) op eigen terrein rondom het pand.

Het pand is afsluitbaar met solide hekwerk.KOOPSOM:

€ 695.000,- kosten koperOPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen naar nummer: 036-5383222. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Video's  |  360 graden foto's

Video G.T. Rietveldstraat182 AlmereBuiten

Contact