Bouwweg 19 LELYSTAD


Kenmerken

Vraagprijs: € 1.595.000,- k.k.
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
11.390 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
2.640 m²
Vrije hoogte:
600 cm
Voorzieningen:
Krachtstroom, Lichtstraten, Overhead deuren, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte:
560 m²

TE KOOPRuim perceel met bedrijfsruimte, kantoorruimte en extra grond.Adres: Bouwweg 19 te Lelystad.Groot bedrijfspand met inpandige kantoren en veel extra grond gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad.Bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad en heeft een totaal oppervlak van circa 196 hectare. Op dit terrein zijn met name bedrijven gevestigd in de industrie en groothandel. Ook zijn er dienstverlenende bedrijven en andere bedrijven met showroomfunctie gevestigd, gelegen op representatieve locaties langs de dreven Het bedrijventerrein heeft derhalve een gemengd karakter en is goed bereikbaar vanaf de snelweg A6 richting Almere/Amsterdam/Utrecht en de andere kant op richting noord Nederland. Via de Houtribdijk bent u snel in Noord-Holland. De hindercategorie die op dit terrein geldt is: Middel.BEREIKBAARHEID:

De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de A6 of in het centrum. Er is eveneens een uitstekende busverbinding (op 3 minuten loopafstand gelegen).OPPERVLAK:

Totaal ca 3.200 m² gebruiksoppervlak bestaande uit ca. 2.640 m² bedrijfsruimte en ca. 560 m² kantoor, inclusief pantry, kantine en toiletten.Perceel oppervlak: 11.390 m².VOORZIENINGEN/INDELING:

Vier grote geschakelde bedrijfshallen met kantoren op de begane grond en op de verdieping.

Het buitenterrein ligt links en rechts naast het pand.

Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid voor personeel en bezoekers.Het geheel is gebouwd op heipalen met een betonnen fundering. Het is opgetrokken met metalen spanten en gemetselde gasbeton gevels. De "nieuwere" hal heeft een metalen damwandprofiel buitenschil.De hallen zijn voorzien van betonnen vloeren (deels vloeistofdicht), een metalen dakconstructie met bitumen, lichtstraten, verlichting en elektra (incl. krachtstroom). De hallen hebben vrijwel allemaal een volledige vrije overspanning. De vrije hoogte van de hallen bedraagt ca. 6 meter.Kantoren "nieuwere" gedeelte:

Het geheel is gebouwd op heipalen met een betonnen fundering. Het is opgetrokken met metalen spanten en gemetselde gasbeton gevels en een damwandprofiel buitenschil met aluminium kozijnen en dubbele beglazing.

De kantoren zijn voorzien van betonnen vloeren en een plat dakconstructie met bitumen.Indeling links:

Entree met toegang tot enkele kantoren, een werkkast, een pantry en de opgang naar de verdieping. Op de verdieping bevinden zich diverse kantoorruimtes, een toiletgroep en een pantry. Via de begane grond is er toegang tot de grote hal achter de kantoren.Kantoren "oudere" gedeelte:

Het geheel is gebouwd op heipalen met een betonnen fundering. Het is opgetrokken met metalen spanten en gemetselde gasbeton gevels met aluminium kozijnen en dubbele beglazing. De kantoren zijn voorzien van betonnen vloeren en een plat dakconstructie met bitumen.Indeling rechts:

Entree met toegang tot kantoren, laboratoriumruimte, toiletgroep en toegang naar 3 achtergelegen hallen. Via de trap is er een opgang naar een kantineruimte, archief en een spreekkamer.De kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds deels met inbouwverlichting en deels met opbouwverlichting, een toiletgroep, een pantry, deels kabelgoten, radiatoren en te openen ramen.Het object is beveiligd middels een alarmsysteem en is volledig omheind met een afsluitbaar hekwerk.BESTEMMING:

Industrie.PARKEERGELEGENHEID:

Voldoende parkeergelegenheid voor personeel en bezoekers.VRAAGPRIJS:

€ 1.595.000 k.k.Bankgarantie: 10% van de koopsom.OPLEVERING:

Per direct mogelijkVOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 0320-233211. Wij nodigen u graag uit om de ruimte te bezichtigen.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Brochures

Contact