Argonweg 140 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 1.175.000,- k.k. (21% BTW)
Status:
beschikbaar
Type:
Bedrijfsruimte
BouwType:
bestaande bouw
Perceel oppervlakte:
1.984 m²
Hoofd bestemming:
bedrijfsruimte
Neven bestemming:
horeca
Aanvaarding:
in overleg

Bedrijfshal

Oppervlakte:
762 m²
In units vanaf:
750 m²
Vrije hoogte:
700 cm
Vloerbelasting:
1500 kg / m2
Voorzieningen:
Lichtstraten, Overhead deuren

Kantoorruimte

Oppervlakte:
750 m²

Terrein

Oppervlakte:
1.000 m²

TE KOOP ALS BELEGGING:Bedrijfsobject "Duurzaam en Energiezuinig"Adres: Argonweg 140 te Almere PoortDit fraaie bedrijfspand is gelegen op het moderne, 16 hectare grote bedrijventerrein Hogekant. Het terrein ligt aan de oostkant van Almere Poort en is direct bereikbaar vanaf de Hogering. De A6 ligt op een steenworp afstand. Inmiddels zijn hier al meer dan honderdzestig ondernemingen actief.Het gebouw is vanaf de A-6 (afslag 3) op twee autominuten afstand gelegen en is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het bedrijventerrein is een bushalte op 5 minuten lopen. Ook de treinverbinding is uitstekend. Almere- Poort heeft een eigen NS station.OPPERVLAK:

De bedrijfsruimte met kantoor heeft een totaal oppervlak van ca. 1.512 m² verdeeld over:

Kantoorruimte begane grond en verdieping: ca. 750 m², kantoorruimte/showroom: ca. 250 m², entresol bedrijfsruimte: ca. 105 m² en bedrijfshal: ca. 407 m²

Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.VOORZIENINGEN:

De bedrijfsruimte bestaat uit een bedrijfshal c.q. magazijn en een kantoor en is o.a. voorzien van: krachtstroom, een overheaddeur, 4 dakkoepels, een betonnen vloer, brandhaspels, ramen voorzien van screens, TL-verlichtingsarmaturen, een entresol (bereikbaar via

een trap in de bedrijfshal alsmede via de verdieping. De vrije hoogte van de hal bedraagt ca. 7 meter en de draagkracht van de vloer bedraagt ca. 1.500 kg m².De kantoorruimte is o.a. voorzien van: diverse kantoorkamers in verschillende afmetingen, een intercominstallatie, vloerbedekking, kabelgoten, brandmelders en te openen draai/-kiep ramen voorzien van screens. De verdieping is voorzien van een kantineruimte met keukenblok (voorzien van vaatwasser en close-in boiler). Tevens bevindt zich hier een deur naar het balkon.Zowel de begane grond alsmede de verdieping beschikken over een separate moderne dames en heren toilet. De begane grond beschikt tevens over een invaliden toilet met douche.Het gebouw is beveiligd middels een alarmsysteem en een brandmeldinstallatie. Enkele ruimten zijn voorzien van airco uinits.BIJZONDERHEDEN:

Het gebouw beschikt over een waterpompinstallatie, welke op een energiezuinige manier (per kamer) voor warmte zorgt in de winter en voor en koeling in de zomer. Er zijn daarom GEEN stadsverwarmingskosten!PARKEERGELEGENHEID:

Op het eigen terrein beschikt men over 28 parkeerplaatsen.KOOPSOM:

€ 1.175.000,- kosten koper (verleggen van de BTW)HUURSOM:

De begane grond van het pand is verhuurd voor € 75.000,- per jaar aan Flex Fitness. Het huurcontract heeft een looptijd van 5+5 jaar (nadere gegevens op aanvraag). Op de verdieping zijn diverse kantoorkamers nog voor verhuur beschikbaar. Er is daardoor nog een aantrekkelijke huurpotentie van circa € 30.000,- per jaar. Het pand is aantrekkelijk voor bijvoorbeeld fysio- of paramedische bedrijven of andere dienstverleners. Voor de nog te verhuren ruimte geeft de verkoper een huurgarantie af voor 1 jaar.KOOPOVEREENKOMST:

Standaard koopovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.OPLEVERING:

In overleg.VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaar.Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222.Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact